čtvrtek 12. února 2015

The Evil Within: Collectibles Guide / Kapitola 9: The Cruelest Intensions

Noviny 12: Estate Fire Claims Children
Hned na začátku kapitoly utíkejte na recepci a prozkoumejte obraz nad hodinami. Poté se na recepčním pultu objeví noviny.

Fragment mapy 15
Hned jak se objevíte na lesní cestě a před vámi uvidíte v dálce bránu, tak po vaší pravici jsou trosky sloupu a na něm leží kus mapy.

Klíč 23
Napravo od panství se nachází strom bez listí, v jehož větvích najdete sošku Madonny.

Osobní dokument 9: Krimson Post newspaper clipping
Hned po vstupu na panství projděte dveřmi s rudým symbolem, které se nacházejí pod levým schodištěm a tam najdete dokument na umyvadle.

Plakát pohřešovaných 7: Ruben Victoriano
Po sebrání osobního dokumentu se skrz zrcadlo vraťte do nemocnice a na nástěnce u recepce najdete plakát s Rubenem Victorianem.

Noviny 13: Bodies Found Near Estate
Po sebrání plakátu se otočte a najdete noviny na stojanu.

Dokument 12: Mansion dining room note
Vstupte do jídelny dveřmi pod levým schodištěm a na rohu stolu uvidíte ležet dokument.


Klíč 24
V místnosti, kde do mozku napíchnete sondu do oblasti F-7 Consent, se nacházejí dva regály, z nichž na tom u dveří můžete objevit sošku Madonny.

Klíč 25
Vyběhněte po schodech do 2. podlaží, dvojitými dveřmi naproti vstupte do malé místnosti a tam najdete Lower Safe Dial. Podívejte se vzhůru ke střešnímu oknu a objevíte sošku Madonny zaklíněnou v jednom z rohů.

Dokument 13: Ruvik´s room note
Jakmile vyběhnete po levém schodišti do 2. podlaží, tak jděte doleva do knihovny a v ní zamiřte do chodby napravo. Poté pokračujte do první místnosti po vaší levici, kde se nachází Ruvikův pokoj, ve kterém najdete tento dokument na stole.


Fragment mapy 16
Po sebrání dokumentu se vraťte na chodbu, pokračujte doleva a na konci zahněte doprava. Po pár krocích vstupte do koupelny po vaší pravici a kus mapy objevíte ležet na okraji vany.

Klíč 26
Opusťte koupelnu, dejte se doprava a chytnete se do pasti v podobě mlýnku. Zničte ho střelbou do červeného světla v horní části a namiřte si to do místnosti, kam směřovali vaše kroky, než vás mlýnek začal stahovat. Hned jak do místnosti vstoupíte, tak se otočte doleva a na stolku objevíte Madonnu.

Audiopáska 6: Case Study: Psychic Barriers
Jakmile opustíte místnost, kde jste našli poslední klíč, tak pokračujte chodbou doleva a zamiřte do místnosti na konci, kde na jednom ze stolků uvidíte zmíněnou audiopásku.

Dokument 14: Mansion music room note
Najdete ho ve východním křídle prvního podlaží přímo pod trezorem, který musíte otevřít.

Fragment mapy 17
Až projdete částí s obřími hlavami, tak se dostanete do malé místnosti, kde na stole bude i fragment mapy.


Klíč 27

Až budete utíkat z hořící stodoly, tak ve druhém podlaží zapalte stohy slámy napravo od okna a objevíte sošku.

Žádné komentáře: