středa 22. října 2014

Resident Evil 4 HD (Bonusy)

Alternativní úvodní obrazovka: Dohrajte hru a na úvodní obrazovce se objeví vesnice, po které se můžete pomocí pravé analogové páčky pohybovat.

Obtížnost Professional: Dohrajte hru jednou do konce, uložte si ji a zvolte New Game. Při výběru se objeví nová obtížnost.

Speciální kostým 1: Dohrajte hru jednou do konce a při započetí nové hry si budete moci vybrat nový kostým. Leon bude mít R.P.D. uniformu a Ashley pro změnu slušivý kostýmek.

Speciální kostým 2: Dohrajte mód Separate Ways a při započetí nové hry si budete moci vybrat nový kostým. Leon bude mít mafiánský oblek z 30. let 20. Století a Ashley rytířské brnění. Výhodou brnění je to, že ji nepřátelé nemohou zranit, ani ji odnést pryč.

Matilda: Po dohrání hry si uložte pozici a poté s ní započněte novou hru. Pistoli Matilda si budete moci zakoupit u obchodníka od samotného začátku hry.

Raketomet s nekonečnou municí: Získáte ho stejně jako Matildu po prvním dohrání hry.

Chicago Typewritter: Dohrajte mód Separate Ways a samopal získáte do hlavní hry. Pokud následně dohrajete režim Assignment Ada, tak ho odemknete i do módu Separate Ways.

Rotačák: V režimu Mercenaries získejte se všemi postavami 5 hvězd ve všech kolech.

P.R.L. 142: Dohrajte hru na obtížnost Professional.

Režimy Separate Ways, Assignment Ada a Mercenaries: Všechny 3 režimy odemknete po dohrání hry.

Movie Player: Po dohrání hry ho najdete v sekci Extras.


Ada´s Report: Obsahuje reporty Ady a odemknete je dohráním módu Separate Ways.

Žádné komentáře: