sobota 20. září 2014

Návod South Park: The Stick of Truth

Sekce

1)      Návod [s01]
1.1) Den 1 [s0101]
1.2) Den 2 [s0102]
1.3) Den 3 [s0103]
2)      Vedlejší questy [s02]
3)      Klíče [s03]
4)      Chinpokomoni [s04]
5)      Přátelé [s05]
6)      Zbraně [s06]
6.1) Standartní zbraně [s0601]
            6.2) Zbraně pro určitou třídu postavy [s0602]
7)      Oděvy [s07]
7.1) Standartní oděvy [s0701]
7.2) Oděvy dle třídy postavy [s0702]
8)      Vylepšení pro zbraně [s08]
9)      Vylepšení pro oděvy [s09]

1) Návod [s01]

1.1) Den 1 [s0101]

The New Kid in Town

Na začátku si vytvořte postavu, opusťte svůj pokoj a následně i dům. Na ulici jděte doprava, zachraňte Butterse před dotírajícím Elfem a stanou se z vás kamarádi. Následujte ho do Cartmanova domu a na zadním domku objevíte pevnost Kupa Keep, která patří rase lidí. Poté si promluvte s Cartmanem, pokuste se zvolit jméno, ale nakonec stejně budete muset přijmout jméno Douchebag. Poté, co si vyberete jednu ze 4 tříd postav, tak si v obchodu kupte zbraň a projděte základním tréninkem, v němž vám budou vysvětleny základní herní principy a mechanismy. Pak vstupte do stanu a zjistíte, že mezi elfy a lidmi se vede válka o mocný artefakt nazvaný Stick of Truth. Opusťte stan, pomozte odrazit útok elfů a v něm se odehraje druhá část tutoriálu. Nakonec jen shlédněte animaci a úspěšně dokončete quest.

Call the Banners

Dalším questem bude najít tři velké válečníky (Tokena, Craiga a Tweeka), jejichž rekrutování bude rozděleno do 3 menších questů, které jsou níže. Jakmile je splníte, tak se vraťte zpět do Kupa Keep a promluvte si s Cartmanem.

Gate Crasher

Opusťte Cartmanův dům, vydejte se na západ a u vašeho domu zničte zátaras na chodníku. V další části budete seznámeni s Timmy´s Express převozem, který vás během chvilku dostane z jednoho místa na druhé. Poté zlikvidujte skupinku elfů, která na vás zaútočí a během souboje proběhne další část tutoriálu. Podle mapy se vydejte do severní části South Parku k sídlu Dark Meadows, promluvte si se strážným a ten vás oslepí slzákem. Zamiřte tedy na západ, navštivte Jimbův obchod se zbraněmi a kupte si plynovou masku, kterou si v menu nastavte. Poté se vraťte ke strážnému, znovu ho oslovte a započne souboj, ve kterém ho porazte. Následně už jen dojděte k hlavnímu vchodu panství, promluvte si s Tokenem a rekrutujte ho do družiny.

Hot Coffee

V druhé části bude vaším úkolem zrekrutovat Tweeka. Od Dark Meadows jděte na východ, proběhněte kolem kina a dostanete se ke kavárně. Uvnitř si to namiřte do zadní místnosti, promluvte si s Tweekem a dostanete od něj nový úkol. Vydejte se zpět ke Cartmanovu domu a pokračujte na východ, kde za kolejemi objevíte zničený dům, patřící Kennyho rodině. Pokuste se vstoupit, ve dveřích předejte vzkaz Kennyho mámě a dostanete klíč od garáže napravo. Vstupte dovnitř, vypořádejte se s feťáky vařícími drogy a po souboji vylezte po žebříku v zadní části místnosti. Shoďte dolů prkno, které vám vytvoří cestu a nedaleko dveří si z police seberte balíček pro Tweeka. Nakonec se jen vraťte do kavárny a předejte balíček Tweekovi., který se k vám připojí.

Detention Sentence

Vydejte se ke Craigovu domu s číslem popisným 1010, který najdete východně od školy a komunitního centra. Až tam dorazíte, tak se dozvíte od Craigova otce, že je po škole. Vraťte se tedy zpět do pevnosti Kupa Keep, naučte se od Cartmana novou “magickou schopnost“ Dragonshout a následně si ji vyzkoušejte na Kennym. Poté se vydejte ke škole v jihozápadním rohu South Parku, kde započne záchrana Craiga. Ve vstupní hale porazte prvního zrzka a dvojitými dveřmi napravo pokračujte do chodby. Dostaňte se chodbou až k místu, kde je postavený zátaras a za ním uvidíte dva zrzky. Vezměte si do party Kennyho, pomocí LB zvolte možnost Buddy Command a použijte odlákání pozornosti. Jakmile vám zrzek zpřístupní cestu, tak zlikvidujte i poslední skupinku a od ní získáte Brass Key. Vydejte se na cestu zpět a vstupte do dveří s nápisem Faculty Only, které odemknete právě získaným klíčem. Uvnitř se zbavte dalších nepřátel a pomocí Buttersovy schopnosti léčení uzdravte chlapce v rohu místnosti, který vám za odměnu předá Silver Key. Opusťte místnost, jděte doprava a vstupte do Mackeyho kanceláře (Counselor), kde z police sestřelte Gold Key. Pak pokračujte v cestě nazpět a se zlatým klíčem odemkněte dveře po vaší pravici, což vám překazí vůdce zrzků. Po jeho porážce konečně osvobodíte Craiga a budete moci zamířit zpět do Kupa Keep. Tam si opět promluvte s Cartmanem, podstupte výcvik nové “magické schopnosti“ Cup-A-Spell a po shlédnutí videa bude úkol dokončen.

The Bard

Jakmile opustíte Kupa Keep, tak se spustí animace a hra vás přenese do sklepa hospody Giggling Donkey. Dostaňte se až k bardovi Jimmymu, porazte jeho tři poskoky a on sám nakonec uteče. Pomocí Cup-A-Spell zasáhněte hořící lampu, pak zabijte trojici útočníků, kteří se nacházejí pod oknem a střelte do ručky od okna, čímž vpustíte Craiga dovnitř do sklepa. Ten se bohužel zraní a tak ho musíte s Buttersem vyléčit. Za to se vám oplatí tím, že odemkne sklepní dveře a vy budete moci vstoupit do obývacího pokoje. Namiřte si to nejprve do kuchyně, zachraňte zraněného Cartmana a následně ho vylečte. V obývacím pokoji shlédněte animaci, použitím Dragonshoutu na svíčku zlikvidujete ostny na podlaze a na dálku zničte lampu u dveří. Poté použijte Cup-A-Spell, zničte vstupní dveře a počkejte, až dovnitř vpadne Tweek a Token, kteří uvolní cestu dál. Potom zničte skříň, vypořádejte se s několika dalšími elfy včetně jejich vůdce a po schodech vyběhněte do 2. patra. Vstupte do druhé místnosti, sestřelte horní polici a po následných událostech zničte nohu u stolu a sestřelte ze zdi barevný žebřík. Vylezte nahoru na první polici, z ní sestřelte lustr a pokračujte ke skříň, kde zničte kus utržené zdi. Pak už se jen svezte po drátu a osvoboďte Kennyho. S pomocí princezny Kennyho odlákejte pozornost elfa na půdě a jakmile spustí dolů žebřík, tak po něm vylezte nahoru. Tam nejprve zničte zátaras použitím Dragonshoutu na lampu a v pravé části půdy sestřelte truhlu z police, čímž uděláte díru v podlaze. Tou seskočte do Jimmyho pokoje a porazte ho. Jakmile se vám to podaří, tak získáte hůlku zpět do své moci. Nakonec si promluvte s Cartmanem a přeneste se zpět do pevnosti Kupa Keep.

It´s Late / Alien Abduction

Po setmění se vraťte zpět domů a ve svém pokoji ulehněte do postele. V noci vás unesou mimozemšťané a bude vás čekat malá minihra, která je v evropské verzi hry cenzurovaná. Následně se mačkáním tlačítka A dostaňte ze sevření a poté získáte novou schopnost v podobě vesmírné anální sondy. Vyberte si ji pomocí tlačítka LB, následně stiskněte LT, čímž ji vyvoláte a zamiřte na druhou sondu na stěně. Pak konečně zmáčkněte RT a přemístěte se mimo energetické vězení, které je utvořeno kolem stolu, na němž jste byli uvězněni. Opusťte místnost dveřmi u obrazovky, pomocí sondy se přemístěte k trojici mimozemšťanů, které porazte a oberte o střelnou zbraň Alien Ray Gun. Pomocí své sondy pak aktivujte výtah napravo a sjeďte do nižšího patra. Použijte sondu napravo, nechte se přemístit na plošinu nad vámi a z ní pak do chodby, kde hlídají dva mimozemšťané. Ty porazte a použijte první konzoli, u které jeden z nich postával, čímž deaktivujete bariéru. Utíkejte na levý konec chodby, použijte panel a bude následovat stejná minihra jako předtím (opět se netýká EU verze). Vraťte se zpět k vesmírné sondě na chodbě a přemístěte se na plošinu pod vámi a následně na tu se dvěma panely. Aktivujte ten pravý a uvidíte, jak se spodní plošina přesune směrem doleva. Opět se pomocí sondy přemístěte, ale tentokrát do tunelu pod vámi, kde zabijte další dva mimozemšťany. Na pravém konci chodby aktivujte další panel a vraťte se k výtahu. Přejděte přes nově vytvořený most do řídící místnosti nalevo, zabijte trojici ufounů a aktivujte poslední konzoli. Ihned po té jděte k výtahu a zamiřte zpět do místnosti s Randym, kterého osvoboďte (stačí aktivovat panel). Jakmile Randy odejde, tak si nalevo seberte ze země bílý krystal a opusťte místnost. Běžte doleva, do schránky napravo od výtahu vložte bílý krystal a na obrazovku použijte vaši sondu, čímž výtah aktivujete. Vyjeďte výtahem nahoru do místnosti s hologramem (na obrazovkách napravo najdete chinpokomona Beetlebot) a vstupte do místnosti s piloty, která se nachází vzadu. Nakonec je jen porazte a úspěšně se vrátíte zpět do South Parku, kde započnete druhý den s nově získanou vesmírnou sondou.

1.2) Den 2 [s0102]

Gain New Allies

Druhý den započne několik questů, ve kterých budete muset získat nové spojence, jako první bude potřeba rekrutovat gothské děti.

Recruit the Goth Kids / Nonconformist / PTA Problems

Vydejte se k místní škole, brankou napravo vstupte na menší nádvoří a tam si promluvte se čtyřmi gothy. Přemístěte se pomocí Timmyho expresu k obchodu U-Stor-It (pokud nemáte aktivován, tak tam dojděte po svých, nachází se v severovýchodní části města), promluvte si s bezdomovcem napravo od hlavní brány a kupte si od něj za 16 dolarů gothské rukavice, čepici a oblečení, které si rovnou oblečte. Potom se vydejte do severozápadní části města, kde mezi Jimbovým obchodem se zbraněmi a Skeeterovým barem zaútočte na skupinku starších dětí. Jakmile je porazíte, tak získáte balíček cigaret. Nakonec jděte do kavárny a kupte si tam za 1 dolar Tweek Bros. Dark Roast. Jakmile opustíte kavárnu, tak vás zajmou elfové a vy se poprvé dostanete do tábora elfů, které vede židovský elf Kyle Broflovski. Po rozhovoru s elfy se konečně vydejte ke školy a promluvte si s gothy, kteří vám dají další úkol. Opusťte dvorek, od školy se dejte doprava a hned v další části vstupte do komunitního centra. Po zhlédnutí animace jděte k hlavnímu stolu a ukažte všem ceduli, kterou máte v rukách. Poté běžte na toalety a tam se od Randyho naučte třetí prdící techniku nazvanou Sneaky Squeaker. Využijte Timmyho expresu a přemístěte se k Tower of Peace. Od něj jděte doprava a dojděte k místu, kde uvidíte dav lidí a ztroskotanou vesmírnou loď, kolem níž si vláda postavila své vládní centrum. Zhlédněte animaci, odlákejte pozornost dvou vojáku tím, že použijete Sneaky Squeaker a vstupte na základnu (při použití prdu se postavte nalevo od nich a použijte ho tak, abyste je odlákali směrem k obrazovce, oba musí být v dosahu prdu). Zbavte se hlídkujícího vojáka, pomocí sondy se přemístěte na střechu vládní budovy a vstupte větrací šachtou dovnitř, kde se setkáte s v podstatě poprvé s Nazi zombiemi. Zabijte jednu z nich, vstupte do jednací místnosti (v levé části na skříni se nachází chinpokomon Gunrilla) a ze stolu seberte nahrávací zařízení, se kterým se vraťte zpět do komunitního centra South Parku. Tam předejte nahrávku a spolu s fotografií se vraťte za gothy (musíte mít na sobě jejich oblečení). Nakonec už jen zatancujte na jejich melodii tím, že budete mačkat tlačítka po vzoru her Guitar Hero či Rockband a oni se k vám přidají, protože jste podle nich jednoduše cool. Následně se vraťte do pevnosti Kupa Keep nebo k elfům a vyberte si na čí stranu se přidáte (volba je pouze na vás Cartma a lidé nebo Kyle a elfové). Poté vylezte na věž/strom, kde použijete svůj mobil a budete povýšeni do hodnosti Commander Douchebag.

Attack the School

Boční stranou vstupte na dvorek, s pomocí paladina vylečte zraněného Petea a ten vám otevře dveře do školy (za elfy musíte použít Jimmyho a boční vchod pro postižené). Vstupte do kuchyně (v troubě se nachází chinpokomon), odtud přes jídelnu na chodbu a větrací šachtou prolezte na druhou stranu, kde zničte trojici nepřátel. Následně použijte Cup-A-Spell na dvě pochodně, které se nachází po stranách barikády a uvolněte si tak cestu do další chodby. Jděte doleva, sestřelte stropní kryt větrací šachty a pomocí sondy se do ní přeneste. Na opačném konci vylezte ven, střelte do kabelu držící osvětlení a slezte po něm dolů, kde se vypořádejte s nepřáteli. Dveřmi vzadu zamiřte do suterénu, kde se setkáte s Cartmanem/Kylem a také s Nazi zombie zrzky, které musíte zlikvidovat. V další části vylezte po žebříku nahoru, zastavte přívod vody a prolezte větrací šachtou na druhou stranu, kde použijte Cup-A-Spell na hořící panel, jakmile se k němu přiblíží jeden ze zrzků. Poté se vraťte dolů, zničte potrubí a následně i paletu opřenou o klec. Vstupte do klece, vypněte přívod elektrického proudu a přeběhněte přes kaluž na druhou stranu, kde porazte posledního zrzka. Jděte dál, vyběhněte nahoru po schodech a opusťte suterén. Dvojitými dveřmi po vaší pravici vstupte do vstupní haly školy, zničte naprasklou desku napravo a pomocí sondy se přemístěte do horního patra. Následně přeběhněte na druhou stranu, spusťte se po laně dolů a počkejte, až druhou barikádu zapálí jeden z hořících projektilů. Jakmile se to stane, tak ji pomocí prdu zničte celý a zlikvidujte zbylé nepřátele. Potom utíkejte k jednomu z katapultů a jeho aktivací zapálíte zátaras u vstupu do školy, který následně vyhoďte do povětří pomocí dragonshoutu. Jakmile vstoupí vaši přátelé do školy, tak vám Craig odemkne dveře v zadní části a vy budete moci pokračovat dál. V chodbě vás bude čekat souboj s Buttersem / Stanem, po jehož porážce si to namiřte o patro výš. Zachraňte své spolubojovníky (ve skříňce napravo najdete chinpokomona Pterdakena), pak pomozte i Billovi a Fossemu a doběhněte na konec chodby, kde vstupte do čtvrté třídy (Fourth Grade). Zde vás čeká souboj s Kylem / Cartmanem, po jehož skončení shlédněte animaci.

Go Back Home/Defeat the Underpants Gnomes

Vraťte se zpět domů a ulehněte do postele. Jakmile vás v noci napadnou gnómové, tak je porazte a ve zmenšené formě vlezte do zdi ve vašem pokoji. Projděte kolem pastičky na myši, aby vás nezabila a hned vzápětí zlikvidujte obří krysu. Prolezte ventilační šachtou, na druhé straně vylezte nahoru po kabelu a napravo sestřelte potrubí, které vám vytvoří cestu dál. Nahoře nejprve vylezte po dalším kabelu a poté střelte do dřevěného trámku nad vámi. Tím uvolníte růžovou hmotu a ta se dole zapálí. Běžte doprava, bouchněte do potrubí a to při pádu zabije jednu krysu. Vraťte se zpět dolů, prdem a následnou detonací u ohně zabijte druhou krysu, až vám nakonec zůstane pouze ta třetí, která už v přímém střetu nebude žádný problém. Poté jděte doprava, vylezte po kabelu nahoru a skrz zásuvku vylezte ven, kde znovu narazíte na gnómy. Jakmile je porazíte, utíkejte k okraji komody, slezte dolů a na posteli porazte posledního gnóma. Poté se probudíte do třetího dne i s novou schopností Gnome Dust, která vám dovolí se dle potřeby zmenšovat.

1.3) Den 3 [s0103]

Forging Alliances

Jako první se vydejte do Kylova domova, kde se nachází pevnost elfů. Promluvte si s nimi a dostanete nový úkol rekrutovat dívky, což se oficiálně promítne jako nový quest Recruit the Girls.

Recruit the Girls

Vydejte se k radnici, zachraňte Annie před šikanujícími dívkami, pokud jste to neudělali již dříve a nechte se odvézt do tajné základny dívek. Poté se vydejte do dětského parku, promluvte si s Monicou, která sedí na lavičce a v následném souboji porazte jejího přítele. Vraťte se za Annie k radnici, nechte se odvést do základny a přijměte druhý úkol.

Unplanned Parenthood

Přestrojte se za jednu dívek, zamiřte na kliniku, kde se provádí potraty a jděte do zadní místnosti, kde se nachází druhá a zároveň poslední minihra, která je v EU verzi cenzurovaná. Poté si vezměte z vozíku doktorský převlek, navlékněte se do něj a vraťte se na chodbu, kde vstupte do dveří s nápisem Doctor´s Only. Tam prohledejte záznamy z roku 2013 a poté, co na kliniku vtrhnou ozbrojenci, tak se zmenšete a prolezte dírou ve zdi. Zabijte krysy i gnómy, pak zničte drát elektrického vedení a na plamen použijte schopnost Dragonshout. Následně vylezte nahoru a dostanete se do sálu, kde proveďte potrat Randymu, který je převlečený za ženu. Opusťte místnost a přidá se k vám váš společník Butters. Dejte se doleva, sestřelte mřížku nad skříní s lékařským vybavení a jakmile se zmenšíte, tak vylezte nahoru ke dvěma krysám, které zlikvidujte. Nalevo vstupte do větrací šachty, kterou proběhněte na druhou stranu a dostanete se do místnosti s rotačním kulometem. Pomocí sondy se přemístěte do díry ve zdi (musíte být neustále zmenšení), vypněte přívod vody otočením uzávěru a pomocí sondy se přemístěte do trubky nalevo. Tou proběhněte až na konec, sestřelte osvětlení a to při pádu zneškodní rotační kulomet. Vraťte se zpět dolů, pomocí Cup-A-Spell odstraňte hořící zbraň z cesty a zabijte 4 malé zmutované Nazi potraty. Nakonec už jen vstupte do vedlejší místnosti, zhlédněte animaci a vypořádejte se s bossem této části. Potom zamiřte zpět k radnici a promluvte si  s Annie, která vás opět zavede za dívkami a dostanete poslední úkol.

Heading North

Vydejte se za chlapci do pevnosti elfů a ti vám řeknou o království na severu, které zná tajemný jazyk. Ve Photo-A-Dojo si promluvte s obsluhou za pultem, jděte do vedlejší místnosti a nechte si udělat fotku. Bohužel to bude mít háček a tak si postupně budete muset sundat jednotlivé části oblečení až do chvíle, kdy započne souboj s pedofilem. Poté konečně získáte vaše fotky. Vydejte se do ztraceného lesa, který se nachází na všech okrajích South Parku a je vždy chráněn hejnem krys, které odeženete pomocí Dragonshoutu. Až vstoupíte do lesa, tak jděte 4x na sever a dojdete k hranicím s Kanadou, kde ukažte svůj pas a budete vpuštěni na jejich území. Vstupte do Ottawy a v sídle na severu si promluvte s princem Kanady.

O Canada

Bočním východem se pokuste opustit sídlo a budete zastaveni fotografem, který vám prodá fotku s princem a princeznou Kanady. Potom se vydejte do Winnipegu, kde si promluvte s Earlem z Winnipegu, jenž vám přislíbí pomoc, pokud zlikvidujete vraždící medvědy. Opusťte budovu, ve které se nachází, vydejte se na severovýchod města a zabijte medvědy. Poté se vraťte za Earlem a ten vám řekne, že by vám mohl pomoci ministr, kterého princ Kanady nechal uvěznit v jeskyních. Vraťte se za princem Kanady a ten vám dá další úkol. Opusťte Ottawu a vydejte se do města Banff na západě. Tam si to namiřte do kostela a zaútočte na biskupa. Po souboji přijměte jeho nabídku a místo jeho koulí si vezměte ty prasečí, které zaneste princi Kanady. Poté zjistíte, že vás princ zradil, ale naštěstí získáte zastání u princezny, která vám dá dopis pro vévodu Vancouveru. Opusťte město a vydejte se na západ do Vancouveru, kde předejte dopis vévodovi. Vydejte se na jih Vancouveru, přeplavte přes řeku a vstupte do usedlosti mnichů, kterými jsou známí Terrance a Phillip. Těm postupně ukažte schopnosti Dragonshout (na Phillipa), Cup-A-Spell (na Terrance) a Sneaky Squeaker (na oba), čímž si vysloužíte jejich obdiv a naučí vás poslední magický prd zvaný Nagasaki. Jakmile se kouzlo naučíte, tak opusťte město a vydejte se do jeskyní na východ od Winnipegu. Pomocí Nagasaki zničte naprasklý kámen, předejte ministrovi text k překladu a konečně se vraťte za dívkami do South Parku. Poté, co jim předáte překlad, tak máte úkol splněný a s jejich podporou můžete jít zpět do pevnosti elfů, kde si promluvte s vůdci.

Beat Up Clyde!

Po vstupu na Clydův dvorek použijte Buttersovu schopnost léčení a pomozte zraněné Wendy. Následně zničte pomocí Nagasaki oba chrliče držící bránu a probojujte si cestu do pevnosti. Zničte barikádu, zlikvidujte první várku Clydových  poskoků a vzadu sestřelte žebřík. Po něm vylezte nahoru do patra a zabijte další dva poměrně silné nepřátele. Vylezte nahoru do patra, vypořádejte se s několika Nazi zombiemi a zničte naprasklý trám. Poté použijte Nagasaki na dřevěný nosník a poté co se rozpadne, tak budete moci po žebříku pokračovat o další patro výše. Zde nejprve zlikvidujte prvního nepřítele tím, že použijete Dragonshout na plamen ze zapalovače, následně pomocí Nagasaki zničte chýši napravo a otočte kolem, čímž částečně zvednete padací bránu. Poté jděte doleva, sestřelte lucernu a následně zapalte plamen pomocí Cup-A-Spell. Přemístěte se pomocí sondy nedaleko druhého kola a po zvednutí brány vstupte dovnitř. Pomocí Nagasaki zničte okno v pravém horním rohu a jakmile Ike zažehne plamen, tak na něj použijte Cup-A-Spell. Následně rozstřelte lampu, kterou hodí Stan u levého okna a rovněž na ni použijte Cup-A-Spell. Potom započne souboj s Craigem, který se přidal na Clydovu stranu a vy ho budete muset porazit. Po souboji se vydejte do dalšího patra, kde vás čeká asi nejnechutnější část celé hry. Zmenšete se tedy za pomoci Gnome Dust a vlezte do anusu pana Slavea. Vydejte se kupředu, zničte zábranu a prolezte kondomem, kterému odsekněte špičku. Pak vylezte nahoru po kukuřici, vezměte si za parťáka Stana a použijte jeho schopnost na elektrickou pojistku. Napravo střelte do červeně blikající části (nejlépe, jak pod ní bude bakterie), pak použijte sondu a přemístěte se dál. Pokračujte jedinou cestou kupředu, vylezte nahoru po panu Kloboukovi a na kulečníkovou kouli použijte Nagasaki. Tím si uvolníte cestu a můžete vstoupit do další části. Dojděte k baterce, vylezte na ni a na opačné straně slezte dolů. Napravo vložte alkalickou baterii zpět do svítilny. Pak ji rozsviťte tlačítkem nahoře a vyplašíte netopýra, který je vám bránil v postupu.  Následně vylezte po Venušiných kuličkách nahoru a porazte Sparrow prince v přímém souboji. Pokračujte k vibrátoru, na zničenou kulečníkovou kouli použijte opět Nagasaki a vylezte na vibrátor. Zde zničte sliz a použijte sondu, abyste se dostali ke spínači, který aktivujte. Uvolněnou cestou pokračujte kupředu, shlédněte animaci a porazte dva členy SWAT jednotek.  Vstupte do poslední části, kde se skrývá atomová bomba, použijte barda Jimmyho a použijte na atomovou bombu, čímž získáte přístup k jejím vnitřnostem. Následně vstupte k útrobám a bude vás čekat stejná minihra jako v případě potratů, která tentokrát ovšem není v EU verzi cenzurovaná, protože ji v podstatě provádíte na stroji. S injekcí zasáhněte střed stroje mezi kabely, pak vložte šperhák a otáčejte analogovou páčkou proti směru hodinových ručiček, dokud nedostanete do ruky odsávačku. S tou odsajte jednotlivé čipy podle pokynů a bomba bude zneškodněna, čímž se dostanete ven z pana Slavea. Vstupte do Evil Throne Room nalevo, následně pak do Clydovi komnaty a vypořádejte se s nemrtvou Nazi verzi milovaného Chefa. V závěru souboje ho odstavte pomocí Dragonshoutu a shlédněte animaci.

Betrayal Within

Po další animaci si to namiřte do obchodu ve věži, dokupte si výbavu a zamiřte na samotný vrchol, kde vás čeká finální souboj v celé hře. Na jeho konci použijte magický prd a zlikvidujte princeznu Kenny, čímž pokoříte i celou hru.

2) Vedlejší questy [s02]

Ve hře je kromě hlavních questů poměrně dost i těch vedlejších. Jejich splněním můžete získat nové přátele, zbraně a výbavu či vylepšení pro ně určené. Na následujících řádcích najdete rozpis těchto úkolů i toho, jak je splnit.

Quest: Flower for a Princess
Popis: V pevnosti Kupa Keep si promluvte s princeznou Kennym a budete požádáni o květinu. Jděte doleva k plotu, utrhněte květinu Daffodil a doneste ji Kennymu, který se stane vaším přítelem.

Quest: The Timmy Express
Popis: Jakmile narazíte na první přemisťovač Timmy Express, tak se vám aktivujete tento quest. Vaším úkolem je nalézt všech 12 přemisťovačů, jejichž seznam najdete níže. Jakmile navíc najdete ten poslední, tak se stane Timmy vaším přítelem.

1) Kupa Keep: Na zadním dvorku Cartmanova domu.
2) Bus Station: U autobusové zastávky, která se nachází nalevo od Douchebagova domu.
3) Neighborhood: Před domem Kevina Stoleyho.
4) School: U školy, která se nachází v levém spodním rohu mapy.
5) Church: Před kostelem, který se nachází na mapě nad školou.
6) Downtown West: Přímo u pošty v centru města.
7) Kenny´s House: U Kennyho domu v pravém spodním rohu mapy.
8) Downtown East: Nalevo od dětského hřiště.
9) Dark Meadows Estates: U panství v severní části South Parku, kde žije Token.
10) Tower of Peace: Před čínskou věží, která se nachází napravo od restaurace pana Kima.
11) U-Stor-It: Před stejnojmenným obchodem v severovýchodním rohu mapy.
12) Kingdom of the Drow Elves: Na zadním dvorku Kylova domku.

Quest: Vulcan Around
Popis: Promluvte si s Kevinem Stoleym v jeho domě a ten vás požádá o nalezení jeho iPadu. Vydejte se ke kostelu, prohledejte prostor za stromem napravo od vchodu a objevíte ho. Poté už se jen vraťte zpět za Kevinem, který se stane vaším přítelem.

Quest: Find Jesus
Popis: Vydejte se k radnici a promluvte si s knězem Maxim, který sedí na lavičce. Jakmile s ním porozprávíte, tak se vydejte na západ ke kostelu, kde ihned po vstupu najdete Ježíše, jak se schovává za jednou z lavic. Poté se vraťte zpět za knězem a ten vám řekne, že musíte Ježíše najít ještě jednou. Vraťte se tedy do kostela, u zadních dveří napravo zhasněte světlo a natočte oba reflektory směrem k velkému oknu. Jakmile prozkoumáte prostor za pultem, tak objevíte Ježíše, kterého získáte za odměnu jako summona a také si vás on a kněz Maxi přidá mezi přátele.

Quest: Mr. Slave´s Package
Popis: Vydejte se na místní poštu, jděte dozadu za přepážku a vezměte vibrující balíček. S ním si to namiřte do domu mr. Slavea, který se nachází východně od dětského hřiště. Jakmile mu balíček předáte, stane se vaším přítelem a rovněž i summonem.

Quest: Hide ‘n‘ Seek
Popis: Vydejte se na dětské hřiště, které se na mapě nachází jižně od kina a tam si promluvte s Filmorem a ostatními dětmi, které si chtějí zahrát na schovávanou. Vaším úkolem bude všech 6 najít. Poté se jen musíte vrátit za Filmorem na hřiště a znovu si s ním promluvit.

1) Sally: Z hřiště se vydejte doprava k domu pana Slavea a za stromem nalevo od garáže uvidíte Sally.
2) Billy: Na farmě, kde ho najdete v levém předním rohu, jak se schovává za plotem.
3) Flora: Nachází se za pouličním osvětlením u věže Tower of Peace.
4) Jenny: Od cedule u Starkova jezera se vydejte doprava a dostanete se na rozcestí ve tvaru Y. Pokračujte horní cestou do slepé uličky, kde najdete Jenny za stromem.
5) Quaid: Před budovou novin slezte do kanálu a najdete ho za odpadky.
6) Filmore: Jděte do banky a za stolem uvidíte nohy. Obejděte tedy stůl a promluvte si s ním.


Quest: Mongolian Beef
Popis: Zamiřte do restaurace City Wok, promluvte si s panem Kimem a získáte od něj klíč od věže Tower of Peace. Opusťte restauraci, jděte doprava a vstupte do věže. V 1. podlaží zničte skupinku mongolů, sestřelte lano držící schody a vyběhněte nahoru. Tam zabušte do gongu, zlikvidujte další skupinku a pokračujte do 3. podlaží. Vypořádejte se s mongoly, v pravé části sestřelte dračí ocas a použijte ho na chybějící část na dveřích. Potom rychle zasáhněte obě dračí oči a jakmile se dveře otevřou, tak vyběhněte na střechu, kde vás čeká mongolská horda. Pak se jen vraťte zpět za panem Kimem, který se stane vaší novým summonem a získáte ho mezi přátele.

Quest: Rats in the Cellar      
Popis: Promluvte si se Skeeterem v jeho baru a klíčem, který od něj dostanete, si odemkněte dveře do sklepa. Vstupte tam, zabijte 4 krysy a vraťte se za Skeeterem, který si vás za odměnu přidá mezi své přátele spolu s barmanem.

Quest: The Homeless Problem
Popis: Na radnici si promluvte se starostkou McDanielsovou, která vám poví o problémech s bezdomovci. V South Parku je celkem 7 skupinek, které musíte najít a zbavit se jich. Až se vám to podaří, tak se vraťte za ní a přidá si vás mezi přátele.

1) Prvního bezdomovce naleznete napravo od Kennyho domu.
2) Napravo od obchodu U-Stor-It se nachází dodávka stejnojmenného obchodu. Zezadu do ní vlezte a prozkoumejte hromadu odpadků, za kterými se skrývá další bezdomovec.
3) Narazíte na něj v kanalizaci po záchraně Amber.
4) Až v kanalizaci snížíte hladinu vody, tak jděte směrem ke generátoru a doprava do nově zpřístupněné části. Zde na vás zaútočí další skupinka.
5) Nachází se v nižší části kanalizací poté, co zachráníte Simona.
6) V kanalizacích vězní syna pana  Hankeyho Cornwallise.
7) Přemístěte se k autobusové zastávce, od ní pokračujte doleva a projděte kolem lavičky. Hned u ní objevíte strom, za kterým se skrývá cesta do tábora bezdomovců, kde najdete poslední skupinku.


Quest: ManBearPig
Popis: Tento quest začněte až druhý den, protože první den byste ho nemohli dokončit celý. Vydejte se ke kavárně Tweek Bros. a mezi ní a kinem najdete za stromem Al Gora, který vám zadá tento quest. Nejprve si to namiřte na farmu na severovýchodě, jděte ke stodole a po žebříku vylezte nahoru k větrnému kohoutkovi, kde umístěte první senzor. Poté se přesuňte do garáže u Kennyho domu, vylezte po žebříku nahoru a sestřelte laťku, po které budete moci přejít. U žebříku pak sestřelte kus zdi a vylezte na střechu, kde můžete připojit druhý senzor na rozvod elektrického napětí. Nakonec si to namiřte ke Starkovu rybníku na západní straně města a na ceduli, která indikuje riziko vzniku požáru, umístěte poslední senzor. Vraťte se za Al Gorem, promluvte si s ním a získáte klíč od jeho buňky ve skladišti U-Stor-It. Namiřte si to tam, projděte kolem bezdomovce a vylezte nahoru na kontejner. Z něj sestřelte žebřík, po kterém vylezte nahoru a dostaňte se do areálu firmy, kde si v hlavní budově můžete otevřít bránu stisknutím tlačítka. Poté se vydejte do pravé části areálu a vstupte do Al Gorovi buňky s číslem 204. Uvnitř si s ním promluvte a on vás požádá o aktivaci defibrilátoru, což je právě ta část, kterou není možné dokončit první den. Namiřte si to k místní poště v centru města a nalevo od ní slezte po žebříku do kanalizace, kde použijte vesmírnou sondu a přemístěte se na druhou stranu příkopu. Slezte níže do kanalizace, zasáhněte ventil na potrubí a dostaňte se ke generátoru, na který připevněte defibrilátor. Nakonec se jen vraťte za Al Gorem a ten se stane vaším přítelem.

Quest: Unfriend Al Gore
Popis: Tento quest se objeví poté, co vám Al Gore začne spamovat váš Facebook. V tu chvíli se za ním vydejte do jeho skladiště č. 204 a porazte ho v souboji, čímž tento quest dokončíte.

Quest: Dropping the Kids Off
Popis: V kanalizaci si promluvte s panem Hankeym a ten vás požádá, abyste našli jeho tři děti. Dejte se doleva, probojujte se k žebříku a vylezte po něm nahoru. Otočte zlatým ventilem napravo, po plošině vzadu se dejte doleva a otočte další ventil. Pak slezte po žebříku dolů a zachraňte Amber. Vylezte zpět nahoru a jděte pořád doprava, až na vás zaútočí pár bezdomovců, který zlikvidujte. Poté přerušte průtok tím, že střelíte do ventilu nahoře a jděte doprava, kde narazíte na tři žebříky, z nichž jeden je za mřížemi. Slezte dolů po tom úplně napravo, porazte skupinku bezdomovců, jenž vězní Cornwallise a vylezte zpět o patro výš, kde můžete slézt dolů po žebříku nalevo. Podél stěny si to namiřte doprava a otočte ventilem, čímž nastálo snížíte hladinu vody. Pokračujte směrem ke generátoru a pak doprava do nově zpřístupněné oblasti. Tam porazte bezdomovce a dojděte k místu, kde vám tekoucí znečištěná voda brání v postupu. Sestřelte dolů žebřík, vylezte po něm nahoru a jděte doleva kolem tunelu. Na rouře opět zasáhněte ventil, ve vhodnou chvíli pokračujte dál a zničte paletu, za kterou objevíte skrytý průchod. Protáhněte se jím a objevíte druhého potomka pana Hankeyho. Nejprve zabijte malé krysy, následně i tu velkou, která se objeví a promluvte si se Simonem. Nyní se vraťte k tunelu, který jste před chvílí míjeli, protáhněte se jím a přehoďte páku, která zvedne mříž napravo. Rychle k ní zamiřte, než se opět zavře a pokračujte k místu, které je jen o pár metrů vzdáleno tomu, kde jste před chvíli vstupovali do tunelu. Jediným rozdílem je to, že teď můžete přehodit páku a vysunout malý můstek, přes který budete moci přejít a zkrátit si tak cestu. Následně zpomalte průtok vody a po žebříku napravo slezte dolů. Tam se zbavte dalšího bezdomovce, přehoďte páku, čímž si zpřístupníte dříve prozkoumanou část a otočte zlatým ventilem vzadu vedle tunelu (tím se můžete dostat do jeskynní části). Po prozkoumání tunelů a přilehlé jeskyně se vraťte za panem Hankeym, který se za odměnu stane vaším novým summonem a spolu s jeho ženou i vašimi přáteli.

Quest: ManBearPig
Popis: Tento quest se vám objeví krátce po porážce Al Gora. Jakmile se objeví, tak si to namiřte ke kostelu a vzadu za stromem objevíte monstrum ManBearPig, jehož porážkou dokončíte quest.

Quest: Big Game Huntin´ with Jimbo
Popis: Vydejte se do Jimbova obchodu se zbraněmi v severozápadní části South Parku a za 3 dolary si kupte loveckou příručku Hunter´s Guide to South Park Wildlife, čímž tento quest aktivujete. Vaším úkolem bude najít a zlikvidovat 6 zvířat, z nichž si uděláte trofeje. Pokaždé, co nějaké zvíře zabijete, tak se stavte za Jimbem pro odměnu v podobě vylepšení a jakmile je zlikvidujete všechny, tak se on i Ned stanou vašimi přáteli a získáte klíč od jeho truhly.

1) Farm Cow: Vydejte se na farmu, u plotu nasaďte zvon a následně na něj zazvoňte. Ihned k vám přiběhne kráva, kterou pouze zasáhněte a odškrtněte ji tak ze svého seznamu.
2) Rabid Junkyard Dog: Vydejte se ke Kennyho domu a odtud doprava na skládku, kde do zničené mísy položte párek. Tím nalákáte vzteklého psa, jenž budete muset porazit v souboji.
3) Penis Mouse: V kanalizacích se dostaňte k místu, kde se nachází dva žebříky vedoucí dolů a jeden nahoru, jenž je schovaný za mřížemi. Napravo od mříží zničte paletu, přehoďte páku a vylezte po žebříku nahoru. Zde položte na zem sýr a jakmile vylákáte myš ven z úkrytu, tak ji zabijte.
4) Fruit Bat: Z kanalizačního systému se dostaňte do jeskyně a dojděte k žebříku na konci. Nelezte po něm nahoru a místo toho jděte směrem k obrazovce, kde zlikvidujte kamenný hrot, jenž vám stojí v cestě. Na konci cesty pak položte pomeranč na určené místo a přilákejte netopýra.
5) Mutant Bacteria: V podzemí školy vstupte do Boiler Room a na špinavou zkumavku použijte alkohol. Následně pak zničte bakterii, která na vás zaútočí.
6) Barking Spider: Dostaňte se na kanadské území a na mapě uvidíte pavučinu v severovýchodním rohu. Stejně jako ostatní i jeho nalákejte použitím předmětu a poté se ho zbavte.

Quest: Magical Songs
Popis: Jakmile se dostanete do pevnosti elfů, tak si promluvte s Jimmym a vezměte si ho jako parťáka. Spolu s ním vyrazte na farmu a hned po vstupu shlédněte animaci s rančerem, od kterého dostanete klíč od stodoly. Uvnitř zlikvidujte nacistické zombie krávy, vylezte po žebříku nahoru do patra a sestřelte lampu. Následně pomocí Dragonshoutu zapalte balík slámy a v cestovní tašce objevíte flétnu. Nakonec už jen opusťte stodolu a promluvte si s rančerem Billym, který vám flétnu daruje za to, že jste vyřešili jeho problém s krávami.

Quest: The She-Ogre
Popis: Dostaňte se do pevnosti elfů, promluvte si se Stanem a vezměte si ho do party. Vydejte se do jeho domu, který sousedím s tím Kyleovým a vyběhněte do 2. podlaží. Vstupte do Shellyina pokoje, kde nejprve shlédněte animaci a poté ji porazte.


Quest: Restoring the Balance
Popis: V pevnosti elfů si promluvte s elfem DogPoo a přijměte jeho úkol zlikvidovat všechny bannery lidí. Až je zničíte, tak se za ním vraťte a stane se vaším přítelem.

1) Před kostelem.
2) U Starkova rybníka.
3) Před domem Kevina Stoleyho.
4) V dětském parku.
5) Před domema Mr. Slavea.

Quest: Wasted Cache
Popis: V průběhu druhého dne se budete moci dostat do komunitního centra, kde si promluvte s panem Mackeym a získáte od něj klíč k jeho skladišti firmy U-Stor-It. Vydejte se tam, uvnitř odložte do police starý monitor a vraťte se zpět za Mackeym.

Quest: Phase 1
Popis: Na začátku třetího dne si ve svém pokoji promluvte s gnómem a ten vás požádá o nalezení 5 spodků, aby splnil svou kvótu.

1) V nočním stolku v ložnici Cartmanovy mámy.
2) V nočním stolku v pokoji Kevina Stoleyho.
3) V nočním stolku v pokoji Stana Marshe.
4) Ve stolku u okna v ložnici rodičů Stana Marshe.
5) V nočním stolku v Kyleově pokoji.

Quest: Nazi Zombie Bounty
Popis: Tento quest bude přístupný od chvíle, kdy ze z vládního centra dostanou ven Nazi zombie a budou volně ve městě. Pak si na policejní stanici promluvte se seržantem Yatesem a ten vám zadá úkol získat 5 nacistických prstenů. Po městě tedy porazte jakoukoliv skupinku Nazi zombií, na kterou narazíte a poté prohledejte jejich těla, z nichž jedno bude ukrývat prsten. Jakmile jich nasbíráte 5, tak se vraťte za seržantem Yatesem a předejte mu je.


3) Klíče [s03]

Zde najdete seznam všech klíčů, které ve hře potřebujete získat, abyste si zpřístupnili všechny části a získali tak i různá skrytá vylepšení nebo také zbraně a vybavení.

Klíč
Lokace
Butter´s House Key
Získáte ho poté, co se k Vám Butters přidá jako váš společník po záchraně pevnosti Kupa Keep.
Cartman´s Garage Key
V nočním stolku vedle pohovky v Cartmanově domě.
Chaos Lair Key
V komodě v Buttersově pokoji v jeho domě.
Stotch´s Garage Key
V komodě v ložnici Buttersových rodičů.
Jail Key
Na policejní stanici ve druhém patře v Locker Room. Tam se dostanete, když sestřelíte poličku a po ní vylezete až k větrací šachtě, která vede do šaten. V jedné ze skříňí se skrývá klíč.
News Office Key
Najdete ho na poště v otevřené schránce ve stěně napravo.
Tower of Peace  Key
Promluvte si s panem Kimem v restauraci City Wok.
Mongolian Treasure Key
V 2. patře Tower Of Peace zazvoňte na gong a zaútočí na vás 2 mongolové, které porazte. V papírových stěnách udělají díry a za tou napravo najdete klíč.
Skeeter´s Cellar Key
Prormluvte si se Skeeterem v jeho baru
Business Office Key
Ve stolku vedle recepce v Tom´s Rhinoplasty v centru města.
McCormick´s Garage Key
Dostanete ho v průběhu hlavního questu Hot Coffee.
Tweek´s Brewmaster Stash Key
Dostanete ho od Tweeka po dokončení hlavního questu Hot Coffee.
Al Gore´s Storage Key
Až umístíte všechny 3 senzory v průběhu questu ManBearPig, tak o tom informujte Al Gora a dostanete klíč.
Brass Key
Porazte skupinu zrzků v místní škole, kteří na vás zaútočí u ředitelny (Principal).
Silver Key
Pomocí Brass key odemkněte dveře do části Faculty Only a zachraňte zraněného žáka. S pomocí Butterse ho vylečte a získáte další klíč.
Gold Key
V kanceláři Counselor, kterou odemknete stříbrným klíčem. Zlatý klíč pak sestřelte dolů z poličky.
Hall Monitor Locker  Key
Po zisku zlatého klíče porazte vůdce zrzků a prohledejte jeho tělo.
Jimmy´s Garage Key
Až se dostanete do 2. Podlaží v Giggling Donkey, tak prohledejte stolek mezi dveřmi obou pokojů a objevíte klíč.
Al Gore´s Secret Room  Key
Porazte Al Gora během questu Unfriend Al Gore.
Broflovski´s Garage Key
V Kyleově domě ho najdete v ložnici rodičů v komodě.
Barn Key
Získáte ho od rančera během vedlejšího questu Magical Songs.
Mackey´s Storage Key
Promluvte si s Mackeym v komunitním centru během hlavního questu The Nonconformist.
Mackey´s PO Box Key
Najdete ho v U-Stor-It garáži s číslem 221. V cestovní tašce na hoře odpadků, ke které se dostane za použití anální sondy.
Chef´s Old PO Box Key
Najdete ho v jídelně během mise Attack the School. Hned jak opustíte kuchyni, tak jděte kolem výdejního pultu doprava a vzadu otevřete truhlu, která je zde ukrytá.
Jimbo´s Key
Po dokončení vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo.
Stoley Parents Bedroom Key
Vydejte se k domu Jimmyho, zmenšete se pomocí Gnome dustu a prolezte dírou v plotě, za nímž najdete truhlu.

4) Chinpokomoni [s04]

Chinpokomoni jsou jakousi parodií na pokémony, kterou autoři přidali do hry. Nachází se jich v South Parku celkem 30 a některé z nich můžete minout, takže si dejte pozor, pokud chcete odemknout příslušný achievement/trofej.

#
Chinpokomon
Lokace
1
Pengin
V garáži Cartmanova domu, kterou odemknete klíčem z nočního stolku vedle pohovky.
2
Monkay
V Buttersově pokoji napravo pod oknem.
3
Chu-Chu Nezumi
Musíte ho sestřelit z větve stromu nalevo od Buttersova domu.
4
RabbiTech
Na policejní stanici vyběhněte po schodech do druhého patra a jděte doprava do Evidence Room, kde vylezte po žebříku nahoru.
5
Velocirapstar
Jděte k panství Dark Meadows a najdete ho v levém horním okně, ze kterého ho musíte sestřelit dolů a sebrat.
6
Fatdactyl
Sestřelte ho ze střechy prodejní budky u kina.
7
Flowerpotamus
Sestřelte ho z police ve Skeeterově baru.
8
Sna-kat
Sestřelte ho ze stromu nalevo od radnice.
9
Lambtron
Sestřelte malé odpočivadlo s ptákem v 2. podlaží tower of Peace.
10
Roo-Stor
Najdete ho v garáži 223, která se nachází v areálu firmy U-Stor-It.
11
Poodlesaurus Rex
Až se dostanete do školy a zrzci vám zatarasí průchod, tak se jich zbavte pomocí Dragonshoutu. Poté si povšimněte větrací šachty nad vámi a střelte do poničeného krytu.
12
Roidrat
V podkroví Giggling Donkey.
13
Cosmonewt
Vydejte se ke Starkovu rybníku a ve středu objevíte sondu, kterou aktivujte pomocí té své a přeneste do ponořeného létajícího talíře.
14
Gerbitoad
U domku pana Hankeyho v kanalizaci.
15
Stegmata
V garáži u Kyleova domu.
16
Furrycat
Napravo od domu Broflovských jsou zasněžené stromy a u jednoho z nich dřevěná polena, která zničte a objevíte chinpokomona.
17
Brocorri
Před Tower of Peace použijte Dragonshout na pouliční lampu a nechte roztát kostku ledu, ve které byl Brocorri uvězněn.
18
Beetlebot
Na vesmírné lodi osvoboďte Randyho a sjeďte výtahem dolů do místnosti, kde uvidíte hologram sluneční soustavy. Beetlebots sestřelte z monitorů v pravé horní části obrazovky.
19
Vamporko
Na basketbalovém hřišti vedle komunitního centra, kam se musíte přemístit pomocí anální sondy.
20
Gophermon
V komunitním centru na pánských záchodech během hlavního questu PTA Problems.
21
Ferasnarf
V Mackeyho garáží číslo 221 v U-Store-It areálu. Klíč získáte během vedlejšího questu Wasted Cache.
22
Gunrilla
Ve velitelském centru zabijte první Nazi Zombii a vstupte do Meeting roomu. Jděte k tabuli a skříňkám nalevo a úplně nahoře najdete Gunrillu, kterou musíte sestřelit.
23
Donkeytron
Až vstoupíte během hlavního questu Attack the School bočním vchodem do kuchyně, tak otočte knoflíkem na sporáku a použijte Dragonshout. Tím sporák zničíte a získáte Chinpokomona.
24
Pterdaken
Ve škole se během útoku dostaňte do druhého patra, jděte směrem k obrazovce a následně doprava, kde ho najdete ve skříňce.
25
Terribovine
Až budete mít Gnome Dust, tak jděte ke kavárně Tweek Bros. a zmenšete se. Vlezte pod lavičku a objevíte chinpokomona.
26
Accountafish
Jděte do kanceláře novin (přímo u vstupu do kanálu) a uvnitř zničte poklop na větrací šachtě. Pomocí Gnome Dust se zmenšete, vlezte dovnitř a seberte Accountafish.
27
Fetuswami
Na klinice, která dělá potraty, se dostaňte do místnosti s rotačním kulometem a sestřelte granát, který drží mrtvý voják v ruce. Pak prolezte dírou ve zdi na druhou stranu a najdete ho.
28
Mouse-Tik
Po dokončení hlavního questu Recruit the Girls ho najdete v tajné základně dívek u truhly nalevo.
29
Biebersaurus
Skrz kanalizace se vraťte zpět do podzemní jeskyně a tam zničte kámen s prasklinami pomocí schopnosti Nagasaki.
30
Shoe
Ve třetí vnitřní části Clydovi pevnosti (tam, kde se nachází Ike) použijte sondu a přemístěte se nahoru na balkon, kde naleznete posledního Chinpokomona.

5) Přátelé [s05]

V následujícím listu najdete seznam všech 120 (+1) přátel, které můžete v South Parku získat. To je důležité nejen pro získání achievementu/trofeje, ale také vám to odemkne možnost aktivovat si perky, které vám usnadní souboje.

Jméno
Lokace a případné podmínky pro získání mezi přátele
Al Gore
Mezi kinem a kavárnou Tweek Bros..
Allie Nelson
V tajné základně dívek po dokončení questu Recruit the Girls.
Amber
Zachraňte ji v kanalizacích během questu Dropping the Kids Off.
Annie
Porazte 3 dívky, které před radnicí Annie napadly.
Bartender
Skeeter
Ve Skeeterově baru dokončete quest Rats in the Cellar.
Beary
Beavery
Deery
Foxy
Chickadee-y
Mousey
Porcupiney
Rabbity
Raccoony
Skunky
Squirelly
Woodpeckery
Ve Ztraceném Lese se vydejte cestou doprava, nahoru, doprava, dolů a doprava. Dostanete se k lesním zvířatům, které vám nabídnou přijmout jejich skutečného boha, což bez okolků přijměte.
Bebe
Red
Wendy
Dokončete quest Recruit the Girls.
Big Gay Al
Přijměte jeho volání na mobil, když budete uvnitř Mr. Slavea.
Bill
Fosse
Musíte je zachránit během útoku na školu ve 2. podlaží.
Billy
Filmore
Flora
Jenny
Quaid
Sally
Dokončete quest Hide ´n´ Seek.
Bishop of Banff
Po porážce biskupa v kostele v Banffu ho nezabíjejte.
Bradley
Schovává se za keřem u Stanova domu. Použijte Gnome Dust.
Butters
Spřátelíte se s ním automaticky na začátku během prvního questu.
Cartman
Vyberte si stranu lidí, nebo počkejte na vytvoření aliance s lidmi.
Catafish
Frog King
Sparrow Prince
Zneškodněte bombu uvnitř Mr. Slavea.
Clyde
Promluvte si s Clydem hned po vstupu do pevnosti Kupa Keep. Po následujících událostech si vás odstraní z listu.
Cornwallis
Zachráníte ho v kanalizacích během questu Dropping the Kids Off.
Crab Person
Skrze kanalizace se probojujte až do podzemní jeskyně a tam zničte velký balvan pomocí Nagasaki. Poté už si jen promluvte s krabem.
Craig
Po splnění hlavního questu Detention Sentence.
Dad
Promluvte si s ním, až budete mít alespoň 50 přátel.
Damien
Najdete ho v místním kině.
DogPoo
Dokončete vedlejší quest Restoring the Balance.
Dougie
Promluvte si s ním před Buttersovým domem s číslem popisným 1020.
Douglas
Přemístěte se k fotoateliéru Photo-Dojo a všimněte si praskliny v okně domu nalevo. Rozstřelte ho, pomocí sondy se přemístěte do pokoje nalevo a tam si promluvte s Douglasem.
Duke of Vancouver
Najdete ho ve Vancouveru, kde mu předáte dopis od princezny.
Earl of Winnipeg
V průběhu hlavního questu O Canada pro něj zabijte medvědy.
Esther
Na poště si vezměte z otevřené schránky klíč od budovy místních novin, která se nachází přímo u otevřeného vstupu do kanalizace.
Firkle
Henrietta
Michael       
Pete
Dokončete hlavní quest Non-Conformist.
Francis
Zničte sněhuláka, kterého staví u Kyleova domu.
General Disarray
V areálu firmy U-Stor-It vstupte do skladiště 223.
Heidi
Jessie
Nelly
Promluvte si s ní v tajné základně dívek po dokončení questu Recruit the Girls.
Chinpokomon Toy Corp.
Posbírejte všech 30 chinpokomonů.
Chris Donelly
Na začátku 3. dne si s ním promluvte v pevnosti elfů.
Ike
Během útoku na Clydovu pevnost se probojujte do 3. části, kde najdete Ika. Pomocí Dragonshoutu zažehněte raketu a zlikvidujte nepřítele.
Jason
Promluvte si s ním v pevnosti elfů, kde vede obchod.
Jessie Rodriguez
V průběhu hlavního questu Recruit the Girls poté, co se převlečete za dívku a vydáte se na kliniku, kde se provádějí potraty.
Jesus
Priest Maxi
Dokončete vedlejší quest Find Jesus.
Jimbo
Ned
Dokončete vedlejší quest Big Game Huntin´ with Jimbo.
Jimmy
Dokončete vedlejší quest Magical Songs.
Karen
Promluvte si s Kennyho sestrou v jejich domě, kde sleduje televizi.
Kelly Gardner
Postává před oranžovým domem, který sousedí s Jimmyho domem.
Kelly Rutherford
Až budete mít 20 přátel, tak si s ní promluvte. Posedává na lavičce nalevo od přemisťovače Bus Station.
Kenny
Dokončete vedlejší quest Flower for a Princess.
Kevin Stoley
Dokončete vedlejší quest Vulcan Around.
Kyle
Vyberte si stranu elfů, nebo počkejte na vytvoření aliance s elfy.
Lemmiwinks
V 2. podlaží školy jděte do třídy Fifth Grade a promluvte si s krysou.
Leroy Mullens
V kanceláři novin se zmenšete pomocí Gnome Dust, vlezte do větrací šachty a vylezte na střechu, kde ho najdete.
Lola
Až budete mít 40 přátel, tak si s ní promluvte. Nachází se na poště.
Mayor McDaniels
Dokončete vedlejší quest The Homeless Problem.
Millie
U ateliéru Photo-Dojo zničte sněhuláka a obejděte růžovou budovu.
Minister of Montreal
Zachráníte ho v jeskyni u kanadského Quebecu.
Mom
Druhý den si s ní promluvte ve vašem domě.
Monica
V průběhu hlavního questu Pose as Bebe´s Boyfriend.
Mr. Adler
Po dokončení hlavního questu PTA Problems si s ním promluvte.
Mr. Broflovski
Najdete ho před jeho domem, jak odhazuje sníh.
Mr. Garrison
Po dokončení hlavního questu PTA Problems si s ním promluvte.
Mr. Hankey
Mrs. Hankey
Dokončete vedlejší quest Dropping the Kids Off.
Mr. Hat
Automaticky při průchodu tlustým střevem Mr. Slavea.
Mr. Kim
Dokončete vedlejší quest Mongolian Beef.
Mr. Mackey
Dokončete vedlejší quest Wasted Cache.
Mr. McCormick
Najdete ho mezi odpadky nalevo od Skeeterova baru.
Mr. Slave
Dokončete vedlejší quest Mr. Slave´s Package.
Mr. Stotch
Mrs. Stotch
V Buttersově domě si promluvte s jeho otcem i matkou.
Mr. Tweek
Mrs. Tweek
Zakupte si Speed Potion Ultra v kavárně Tweek Bros..
Mrs. Biggle
Sedí na lavičce před poštou.
Mrs. Broflovski
Po dokončení hlavního questu PTA Problems si s ní promluvte.
Mrs. Cartman
Nachází se ve svém domě od samotného začátku hry.
Mrs. Marsh
Vydejte se do Tom´s Rhinoplasty a kupte si od ní něco.
Mrs. McCormick
Promluvte si s ní v domě McCormickových.
Officer Barbrady
Najdete ho před klinikou Tom´s Rhinoplasty.
Pete Melman
V garáži u Clydova domu, vylezte po žebříku nahoru do patra.
Phillipe
Terrance
Naučte se od nich finální magický trik – Nagasaki.
Polly Prissypants
Vezměte si do party Cartmana a v jeho pokoji si promluvte s panenkou na posteli.
Prince of Canada
Přineste mu koule biskupa z města Banff (nebo jejich napodobeninu).
Princess of Canada
Musíte zachránit ministra v jeskyni v Quebecu.
Principal Victoria
Po dokončení hlavního questu PTA Problems si s ní promluvte.
Randy
Zachraňte ho na mimozemské lodi.
Romper Stomper
V šatnách (Locker Room) ve 2. podlaží policejní stanice získejte klíč od cely a s ním ho osvoboďte o patro níž.
Santa
Na střeše policejní stanice. Použijte sondu nad požárním schodištěm.
Scott Malkinson
Promluvte si s ním v pevnosti Kupa Keep, kde se stará o stáje.
Sergeant Yates
Dokončete vedlejší quest Nazi Zombie Bounty.
Shelly Marsh
Promluvte si s ní po dokončení vedlejšího questu She-Ogre.
Simon
Zachráníte ho v kanalizacích během questu Dropping the Kids Off.
Stan
Dokončete vedlejší quest The She-Ogre.
Timmy
Najděte všech 12 Timmyho expresů.
Token
V průběhu hlavního questu Call the Banners (Gate Crasher).
Tweek
V průběhu hlavního questu Call the Banners (Hot Coffee).
Underpants Gnome
Dokončete vedlejší quest Phase 1.

6) Zbraně [s06]

V následujícím seznamu najdete všechny zbraně, základní informace o nich i vylepšení, kterými disponují. Tento seznam je navíc rozdělen na dvě kategorie – standartní zbraně a zbraně určené pouze pro určitou třídu postavy, kterou si zvolíte na začátku hry. Většina zbraní v první kategorii je potřebná, pokud chcete získat achievement/ trofej. Zbraně jsou řazeny podle úrovní, na kterých je můžete použít.

6.1) Standartní zbraně [s0601]

Bow of Sucking
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte první skupinku elfů, která vás v pevnosti Kupa Keep napadne.
Triple-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.
Volley: Vystřelí 3 projektily, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.

Jewish Staff
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 2,34 dolarů.
Strength of Torment: Za každý debuff vám vzroste poškození o 5%.

Magic Wand
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 2,34 dolarů.
Burning Surge: Při perfektním útoku na hořící cíl získáte 1 PP.

Rogue´s Dagger
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 2,34 dolarů.
Bloody Surge: Při perfektním útoku na krvácející cíl získáte 1 PP.

Warrior´s Blade
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 2,34 dolarů.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o dvojnásobek hodnoty vašeho brnění.

Billy Club of Smiting
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte strážného u panství Dark Meadows.
Weaken: Při perfektním útoku sníží obranu nepřítele.

Kenny´s Bloody Club
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete ji v truhle na střeše garáže u Kennyho domu.
Sharp: Při perfektním útoku způsobíte o 10% větší poškození.

Kris Dagger
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 5,5 dolarů.
Piercing: Pronikne 5 body nepřátelského brnění.

Lightning Wand
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 5 dolarů.
Numbing Strike: Při perfektním útoku oslabíte útok vašeho nepřítele.

Sickle Sword of the Faithful
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 4,5 dolaru.
Strength of Torment: Za každý debuff vám vzroste poškození o 5%.

Warrior´s Scimitar
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 5,5 dolarů.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o trojnásobek hodnoty vašeho brnění.

Bar Darts
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Dokončete vedlejší quest Rats in the Cellar.
Jagged: Při perfektním útoku způsobíte nepříteli krvácení.
Scatter: Náhodně zasáhne až 3 cíle.
Sharp: Při perfektním útoku způsobíte o 10% větší poškození.

Dodgeball
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ve škole porazte skupinku zrzků nedaleko ředitelny (Principal), kteří drží první klíč.
Bounce: Odrazí se a zasáhne náhodný cíl.
Double-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Elvish Shortbow
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ho po souboji s poslední skupinkou nepřátel ve sklepení Giggling Donkey.
Triple-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.
Volley: Vystřelí 3 projektily, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.

Mongorian Bow
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete ji u jednoho z mongolských dětí při dobývání Tower of Peace.
Triple-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.
Triple-Hit: Zasáhnete až 3krát. Silné proti štítům.

Noob Hammer
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 6 dolarů.
Žádné vylepšení.

Alien Ray Gun
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na vesmírné lodi porazte první skupinu vetřelců.
Strafe Hit: Zasáhne všechny nepřátele v řadě.
Shield Smash: Perfektní útok zredukuje nepřátelské štíty o 5 bodů.

Club of Smiting
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 10 dolarů.
Shield Smash: Perfektní útok sníží nepřátelské štíty o 1.
Weaken: Perfektní útok sníží nepřítelovu obranu.

Crutch of Weakness
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte Jimmyho v Giggling Donkey a prohledejte jeho tělo.
Numbing Strike: Při perfektním útoku oslabíte útok vašeho cíle.

Mace of Restoration
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Po porážce vůdce zrzků získáte klíč, se kterým můžete odemknout skříňku nalevo.
Healing Strike: Při perfektním útoku si obnovíte 5% HP.

Missile of Slowing
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Splňte vedlejší quest Vulcan Around.
Freezing: Při perfektním zásahu zpomalíte nepřítele.
Extra-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Alien Probe
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Až osvobodíte Randyho, tak opusťte místnost a prozkoumejte kontejner nalevo.
Piercing: Pronikne skrze 20 bodů nepřátelského brnění.

Broken Bottle
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte bezdomovce v kanalizaci, kteří vězní Cornwallise a prohledejte jejich těla.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Scatter: Zasáhne až 4 náhodné cíle.

Elf Blade
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 12 dolarů.
Žádné vylepšení.

Fatbeard´s Blade
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 12 dolarů.
Magnets: Získáte o 20% více peněz.

Longbow
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 12 dolarů.
Volley: Vystřelí 2 projektily, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.
Double-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Wooden Crossbow
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 14 dolarů.
Shield Smash: Perfektní útok sníží nepřátelské štíty o 3.
Reach: Perfektní útok zasáhne i nepřítele za vaším cílem.
Extra-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Batdadarang
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 14 dolarů.
Chain: Odrazí se pětkrát, dokud proti vám stojí alespoň 3 nepřátelé.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení nepřítele.

Holy Hammer of Smiting
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Vstupte do suterénu školy a porazte Nazi Zombie Ginger Kommandanta.
Weaken: Perfektní útok sníží obranu nepřítele.

Rod of Waste
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle, která se v kanalizaci odkryje poté, co snížíte hladinu vody.
Gross-out: Cíl začne zvracet a nebude se moci vyléčit.

Stone Hammer
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Tuto zbraň můžete nalézt pouze během questu PTA Problems. Předtím, než vstoupíte do velitelského centra skrze větrací šachtu, tak se dostanete na střechu, kde prohledejte truhlu.
Shield Smash: Perfektní útok sníží nepřátelské štíty o 3 body.

Axe of Stopping
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 12 Počet slotů pro vylepšení: dolarů.
Daze: Při perfektním útoku zpomalíte nepřítele.

Basketball
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Až budete ve škole, tak opusťte jídelnu a napravo u zdi prohledejte mrtvolu
Bounce: Odrazí se a zasáhne náhodný cíl.
Double-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Butters´ Hammer of Storm
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Pokud se přidáte k elfům, tak se ve škole utkáte s Buttersem, který má kladivo u sebe.
Žádné vylepšení.

Raider´s Blade
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 13 dolarů.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 20% větší poškození.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.

Slashing Blade of the Ranger
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Pokud se přidáte k lidem z KKK, tak ve škole porazte Stana a prohledejte jeho tělo.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Wide Hit: Perfektní útok zasáhne každého nepřítele ve sloupci.

Staff of Winter
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 12 dolarů.
Frozen Surge: Získáte 10 PP proti zpomalenému nepříteli.

Super Cereal ManBearPig Club
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle v tajné místnosti Al Gora, která je přístupná ze skladiště poté, co ho porazíte.
Super Cereal: Tento předmět je super cereální.
Green: Tato zbraň zabraňuje globálnímu oteplování.

Warrior´s Longsword
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 12 dolarů.
Warrior´s Rage: Perfektní útok aktivuje Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o trojnásobek hodnoty vašeho brnění.
Reach: Perfektní útok zasáhne i nepřítele za vaším cílem.

Gnome Pickaxe
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Během pronásledování gnómů porazte trojici krys a prohledejte tašku napravo od nich.
Piercing: Pronikne 20 body nepřátelského brnění.
Shield Smash: Perfektní útok zredukuje nepřátelské štíty o 3.

Recurve Bow
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 18 dolarů.
Volley: Vystřelí 4 projektily, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.
Quad-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Rod of Major Boobage
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 16,90 dolarů.
Daze: Perfektní útok zpomalí nepřítele.
Weaken: Perfektní útok sníží obranu nepřítele.

Elvish Longbow
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 16 dolarů.
Volley: Vystřelí 4 projektily, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.
Quad-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Fire Sword
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 14 dolarů.
Žádné vylepšení.

Master Razor
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Na klinice, kde se provádějí potraty. Jakmile budete zmenšení, tak zabijte krysy a gnómy a prozkoumejte tašku, kterou vidíte ve spodní části obrazovky.
Piercing: Pronikne 50 body nepřátelského brnění.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.

Super Bouncy Ball
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na konci druhého dne vlezte dírou ve svém pokoji do zdi a vydejte se za gnómy. Projděte kolem pasti na myši, vylezte nahoru po kabelu a prohledejte tašku.
Chain: Odrazí se celkem 9 krát, pokud proti vám stojí alespoň 3 nepřátelé.

Archmage´s Wand
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Vancouveru za 27,28 kanadských dolarů.
Burning Surge: Perfektní útok na hořící cíl vám obnoví 5 PP.

Battle Bow
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 23 dolarů.
Thorns: Nepřátelé útočící zblízka obdrží nazpět až 50 bodů poškození.
Triple-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.
Volley: Vystřelí 3 projektily, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.

Claymore of the Warrior
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadské Ottawě za 28,52 kanadských dolarů.
Warrior´s Rage: Perfektní útok vám aktivuje Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o čtyřnásobek hodnoty vašeho brnění.
Rend: Perfektní útok zničí 50 bodů brnění.

Dire Scepter
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Banffu za 44,64 kanadských dolarů.
Dire Slayer: Zvýší poškození proti Dire monstrům o 20%.

Flamberge Rapier
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Winnipegu za 27,90 kanadských dolarů.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Numbing Strike: Perfektní útok oslabí útok nepřítele.

Holy Mossad Knife
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Banffu za 26,66 kanadských dolarů.
Nazi Slayer: Zvýší poškození proti nacistickým nepřátelům o 20%.
Vengeance: Pokud vám spadne zdraví pod 25%, tak se zvýší poškození o 15%.

ManBearPig Claw
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte monstrum ManBearPig během vedlejšího questu a prohledejte jeho tělo.
Reach: Perfektní útok způsobí, že zasáhnete i nepřítele za vaším cílem.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 20% větší poškození.

Poison Grenades
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete ji v komodě pod hodinami na klinice, kde se provádějí potraty.
Scatter: Zasáhne až 6 náhodných cílů.

Serrated Axe of Rending
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ve Vancouveru zničte zeď nalevo od vévody a prohledejte schovanou truhlu.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 20% větší poškození.
Rend: Perfektní útok zničí 30 bodů brnění.

Canadian Halberd
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadské Ottawě za 28,52 kanadských dolarů.
Wide Hit: Perfektní útok zasáhne každého nepřítele ve sloupci.

Discuss of Bleeding
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V kostele v Banffu zamiřte do místnosti nalevo a sešlápněte spínač schovaný pod vázou. Poté si to namiřte do zpřístupněné místnosti napravo a prohledejte truhlu.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Scatter: Zasáhne až 2 náhodné cíle.

Fairy Princess Bow
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 24 dolarů.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 20% větší poškození.
Penta-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.
Volley: Vystřelí 5 projektilů, které způsobí kritické zranění při perfektním útoku.

Knead-ring, the Dough Hammer
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 16 dolarů.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 5 bodů.

Sword of Endings
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 23 dolarů.
Called Shot: Získáte Attack Up poté, co zabijete nepřítele.
Lucky Break: Získáte 100 HP poté, co zabijete nepřítele.

Axe of the Underworld
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Otevřete truhlu v Jimbově obchodě (použijte sondu, abyste se k ní dostali).
Vampirism: Perfektní útok vyseje 300 HP z krvácejícího nepřítele.

Fairy Princess Blade
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 24 dolarů.
Enchanted: Útok této zbraně dokáže obejít nepřítelovu obranu.

Lawn Dart
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ihned po vstupu do Clydovi pevnosti prohledejte truhlu.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Scatter: Zasáhne až 3 náhodné cíle.

Crossbow of Impalement
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 50 dolarů.
Strafe Hit: Zasáhne všechny nepřátele v řadě.
Double-hard Hit: Extra zásahy pro bonusové poškození. Silné proti brnění.

Grenade of Slowing
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Otevřete truhlu v Jimbově obchodě (použijte sondu, abyste se k ní dostali).
Freezing: Perfektní útok zpomalí nepřítele.
Splash: Až 4 vzdálené cíle jsou zasaženy s polovičním poškozením.

Chakram
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 24 dolarů.
Chain: Odrazí se až od 6 cílů, pokud alespoň 3 zůstávají na bojišti.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.

Sweet Katana
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 75 dolarů.
Rend: Perfektní útok zničí 200 bodů nepřítelova brnění.

Vibroblade
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte bakterie napravo od mobilu (uvnitř Mr. Slavea) a prohledejte jejich ostatky.
Žádné vylepšení.

6.2) Zbraně pro určitou třídu postavy [s0602]

Válečník

Halberd of the Warrior
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Zbraň získáte, jakmile za válečníka povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Warrior´s Rage: Po perfektním útoku dostanete Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o dvojnásobek hodnoty vašeho brnění.

Warrior´s Axe
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Najdete ji v truhle, schované ve stanu v elfí pevnosti, pokud hrajete za válečníka.
Warrior´s Rage: Při perfektním útoku obdržíte Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o čtyřnásobek hodnoty vašeho brnění.
Numbing Strike: Při magickém útoku oslabíte útok nepřítele.

Greatsword of the Warrior
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Získáte ho, pokud hrajete za válečníka a povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Warrior´s Rage: Při perfektním útoku obdržíte Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o čtyřnásobek hodnoty vašeho brnění.
Rend: Perfektní útok zničí 50 bodů brnění.
           
Laser Sword
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Až budete hrát za válečníka, tak se dostaňte do poslední místnosti ve škole, kde si zvolíte na koho z dvojice Cartman, Kyle zaútočíte a prohledejte truhlu v rohu místnosti.
Warrior´s Rage: Při perfektním útoku obdržíte Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o čtyřnásobek hodnoty vašeho brnění.

Warhammer
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: V elfí pevnosti se za válečníka zmenšete pomocí Gnome Dust a vstupte do King´s Forest nalevo, kde najdete tašku.
Warrior´s Rage: Při perfektním útoku obdržíte Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o pětinásobek hodnoty vašeho brnění.
Shield Smash: Perfektní útok sníží nepřátelské štíty o 2.

Greataxe of the Warrior
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co za válečníka povýšíte do stavu King Douchebag.
Warrior´s Rage: Při perfektním útoku obdržíte Attack Up.
Armored Strike: Poškození zbraně se zvýší o pětinásobek hodnoty vašeho brnění.
Rend: Perfektní útok zničí 100 bodů brnění.

Mág

Wand of Wizarding
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Burning Surge: Perfektní útok na hořící cíl vám obnoví 2 PP.

Ice Wand
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete ji v truhle, schované ve stanu v elfí pevnosti, pokud hrajete za mága.
Frozen Surge: Získáte 5PP proti zpomaleným nepřátelům.

Fire Wand
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji poté, co za mága povýšíte do stavu Commader Douchebag.
Burning Surge: Perfektní útok na hořící cíl vám obnoví 3 PP.

Star Wand
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Až budete hrát za mága, tak se dostaňte do poslední místnosti ve škole, kde si zvolíte na koho z dvojice Cartman, Kyle zaútočíte a prohledejte truhlu v rohu místnosti.
Surprise Hit: O 1% větší poškození proti spícím nepřátelům.
Burning Surge: Perfektní útok na hořící cíl vám obnoví 4 PP.
Slow Surge: Perfektní útok na zpomalený cíl vám obnoví 5 PP.

Shocking Staff
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V elfí pevnosti se za mága zmenšete pomocí Gnome Dust a vstupte do King´s Forest nalevo, kde najdete tašku.
Numbing strike: Perfektní útok oslabí útok nepřítele.

Wizard´s Staff
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za mága do stavu King Douchebag.
Burning Surge: Perfektní útok na hořící cíl vám obnoví 4 PP.
Combustion: Při použití magického útoku začne nepřítel automaticky hořet.

Zloděj

Push Dagger
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Piercing: Pronikne 5 body nepřátelského brnění.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.

Poignard
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Najdete ji v truhle, schované ve stanu v elfí pevnosti, pokud hrajete za zloděje.
Piercing: Pronikne 25% nepřátelského brnění.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.

Throwing Knife
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Piercing: Pronikne 50 body nepřátelského brnění.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 25% větší škody.
Scatter: Zasáhne až 4 náhodné cíle.

Sword Breaker
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Až budete hrát za zloděje, tak se dostaňte do poslední místnosti ve škole, kde si zvolíte na koho z dvojice Cartman, Kyle zaútočíte a prohledejte truhlu v rohu místnosti.
Numbing strike: Perfektní útok oslabí útok nepřítele.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Block: Při z blokování útoku obdržíte o 10% menší poškození.

Assassin´s Dagger
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: V elfí pevnosti se za zloděje zmenšete pomocí Gnome Dust a vstupte do King´s Forest nalevo, kde najdete tašku.
Piercing: Pronikne 25% nepřátelského armoru.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Executioner´s Joy: Když zabijete nepřítele, tak se vám obnoví 100 HP.

Fucking Ninja Stars
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za zloděje do stavu King Douchebag.
Piercing: Pronikne 25% nepřátelského brnění.
Jagged: Perfektní útok způsobí krvácení.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 25% větší škody.
Scatter: Zasáhne až 6 náhodných cílů.

Žid

Holy Staff
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Vengeance: Pokud máte zdraví pod hranicí 25%, tak způsobíte o 5% větší poškození.

Izmel of the Faithful
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Najdete ji v truhle, schované ve stanu v elfí pevnosti, pokud hrajete za žida.
Numbing Strike: Perfektní útok oslabí útok nepřítele.

Holy Lance
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji, jakmile za žida povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Reach: Perfektní útok zasáhne i nepřítele za vaším cílem.
Sharp: Perfektní útok způsobí o 20% větší poškození.
Strength o Torment: Za každý debuff vám vzroste poškození o 10%.

Sica Dagger of the Faithful
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Až budete hrát za žida, tak se dostaňte do poslední místnosti ve škole, kde si zvolíte na koho z dvojice Cartman, Kyle zaútočíte a prohledejte truhlu v rohu místnosti.
Vengeance: Pokud máte zdraví pod hranicí 25%, tak způsobíte o 10% větší poškození.

Holy Poker of the Faithful
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: V elfí pevnosti se za žida zmenšete pomocí Gnome Dust a vstupte do King´s Forest nalevo, kde najdete tašku.
Vengeance: Pokud máte zdraví pod hranicí 25%, tak způsobíte o 10% větší poškození.
Strength o Torment: Za každý debuff vám vzroste poškození o 10%.

Morningstar of David
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za žida do stavu King Douchebag.
Reach: Perfektní útok zasáhne i nepřítele za vaším cílem.
Vengeance: Pokud máte zdraví pod hranicí 25%, tak způsobíte o 25% větší poškození.
Strength o Torment: Za každý debuff vám vzroste poškození o 15%.

7) Oděvy [s07]

V následujícím seznamu najdete veškerou výbavu na hlavu tělo i ruce, základní informace o ní i vylepšení, kterými disponuje. Seznam je rozdělen na dvě kategorie – standartní a to, které je určené pouze pro určitou třídu postavy, jenž si zvolíte na začátku hry. Většina výbavy v první kategorii je potřebná, pokud chcete získat achievement/ trofej.

7.1) Standartní oděvy [s0701]

Tato kategorie je určená pro všechny postavy bez rozlišení třídy.

Tělo

Bling
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Prohledejte truhlu v místnosti s důkazy (Evidence Room) na policejní stanici.
Magnets: Získáte o 5% peněz navíc.

Pajamas
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Budete ho mít na sobě, jakmile budete uneseni na vesmírnou loď.
Žádné vylepšení.

Wife Beater
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle v garáži u Kennyho domu, kde porazíte drogové dealery.
Regenerate: Balíček Cheesy Poofs vyléčí 5 HP každé kolo.

Makeover Outfit
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Získáte ho poté, co se v hlavním questu Unplanned Parenthood převléknete za dívku.
Žádné vylepšení.

Friar Robes
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Odemkněte Tweekovu truhlu v kavárně Tweek Bros.
Bulky: Zvýší max HP o 5 bodů.
Regenerate: Balíček Cheesy Poofs vyléčí 5 HP každé kolo.

Alien Suit
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na vesmírné lodi sjeďte dolů prvním výtahem a prohledejte kontejner nalevo.
Force Field: Na začátku boje dostanete štít, který zblokuje 2 zásahy.

Druid Robes
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V garáži u Stanova domu, vylezte po žebříku nahoru do patra a prohledejte truhlu.
Armor: Přidá 6 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Thorns: Nepřátelé útočící zblízka obdrží nazpět až 30 bodů poškození.

KKK Armor
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep 20 dolarů.
Armor: Přidá 8 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Regenerate: Pokud používáte obouruční zbraň, tak se vám každé kolo obnoví 15 HP.

Wood Elf Armor
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V Giggling Donkey porazte skupinku elfů, která hlídá schodiště v obývacím pokoji.
Armor: Přidá 8 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Healing Bow: Každý tah, v němž použijete luk, se vám obnoví 20 HP.

Goth Clothes
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit u bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 8 dolarů.
Depressing: Každé kolo ztrácíte víru v lidstvo.

Minstrel´s Uniform
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 20 dolarů.
Armor: Přidá 10 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Solo Defense: Pokud váš spolubojovník zemře v boji, tak získáte Defense Up.

Squire Armor
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Vstupte do garáže v Dark Meadows, vylezte po žebříku nahoru a pomocí sondy se přemístěte na střechu, kde rozbijte komín a prohledejte truhlu.
Bulky: Zvýší max HP o 10 bodů.
Armor: Přidá 10 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.

Cheese Costume
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 20 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 50 bodů.
Steel Sphincter: Udržíte v sobě větší množství many, než si naděláte do kalhot.

SWAT Vest
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ve velitelském centru prohledejte mrtvého vojáka napravo, kterého zabila Nazi zombie.
Armor: Přidá 30 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Comeback: Pokud máte méně jak 15% HP, tak získáte Ability Up.

Witch Robes
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Vydejte se nalevo od školy, zmenšete se pomocí Gnome Dust a vlezte do dutého kmene stromu, kde naleznete tajnou úschovnu.
Armor: Přidá 15 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Fire Retarded: Ohnivé poškození, které obdržíte je sníženo o 10%.
Renewing Flame: Pokud způsobíte ohnivé poškození, tak se vám obnoví 5% HP.

Gnome Clothes
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Během pronásledování gnómů zabijte krysu, pokračujte dál a vylezte po druhém kabelu nahoru. Nalevo zničte naprasklý kus dřeva a prohledejte tašku za jiskřícími pojistkmami.
Armor: Přidá 30 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Two-Handed Block: Pokud držíte obouruční zbraň, tak získáte Defense Up.

Necromancer Robes
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V suterénu školy porazte druhou skupinu zrzků a prohledejte jejich těla.
Armor: Přidá 15 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Zombie Defense: Poté, co zaútočíte na zombii, tak získáte Defense Up.

Woodsman Armor
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 22 dolarů.
Armor: Přidá 25 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Thorns: Nepřátelé útočící zblízka obdrží nazpět až 100 bodů poškození.

Monk Robes
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 22 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 150 bodů.
Healing Blow: Pokud máte nastavenou vrhací zbraň, každé kolo se vám obnoví 50 HP.

Surgical Scrubs
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Na klinice, kde se provádějí potraty, ho najdete na doktorském vozíku.
Circle of Life: Získáte schopnost oživením, pokud bojujete proti zárodkům.

Khan Armor
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 24 dolarů.
Armor: Přidá 90 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Superior Surge: Získáte 1 PP, pokud zasáhnete nepřítele debuffem.

Stupid Spoiled Whore Clothes
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 22 dolarů.
Armor: Přidá 25 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Bulky: Zvýší max HP o 65 bodů.
Thorns: Nepřátelé útočící zblízka obdrží nazpět až 50 bodů poškození.

Barbarian Armor
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete ji v truhle, která se nachází v jeskyni v Kanadě, kde zachráníte ministra.
Armor: Přidá 110 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Berserker Rage: Na začátku souboje získáte Attack Up.

Bishop Vestments
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Banffu za 29,76 kanadských dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 250 bodů.
Recovery: Při léčení získáte 200 HP navíc.

Leather Armor
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 24 dolarů.
Armor: Přidá 75 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Gross Aura: Nepřátelé začnou zvracet, jakmile se k vám přiblíží.

Crab Carapace
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Skrz kanalizace se vraťte do podzemní jeskyně a tam zničte naprasklý balvan pomocí Nagasaki. Poté dojděte k truhle a vezměte si oblek.
Armor: Přidá 185 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.

Knight Armor
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Až porazíte Craiga v Clydově pevnosti, tak vylezte po žebříku a prohledejte truhlu.
Armor: Přidá 150 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Two-Handed Focus: Zvýší poškození obouručních zbraní o 10%.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 2 body.

Fairy Princess Robes
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 25 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 700 bodů.
Confident Surge: Když na sebe použijete buff, tak získáte 3 PP.

Valkyrie Armor
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle v tajné základně dívek po dokončení hlavního questu Recruit the Girls.
Armor: Přidá 130 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Valkyrie´s Life: Obnoví 100 HP, když zabijete nepřítele.

Hlava

Du Rag
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit u bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 2 dolary.
Vulnerable: Zvýší poškození o 5% proti krvácejícím nepřátelům.

Sweaty Headband
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit u bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 2 dolary.
Melee Fighter: Zbraně na blízku způsobí o 5 bodů vyšší poškození.

Clyde´s Helmet
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 6 dolarů.
Armor: Přidá 3 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.

Gas Mask
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Lze zakoupit v Jimbově obchodě se zbraněmi za 5 dolarů.
Armor: Přidá 1 bod brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Hazmat: Sníží poškození znechucením o 25 bodů.

Friar Cap
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V garáži panství Dark Meadows vylezte nahoru po žebříku a prohledejte truhlu.
Healing Surge: Během léčení získáte 1 PP bod.

Alien Helmet
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na vesmírné lodi prohledejte truhlu v místnosti, kde je uvězněný Randy.
Tactical Display: Zbraně způsobí o 10% větší poškození.

Druid Crown
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ho v garáži u Clydova domu, když sestřelíte dolů žebřík a vylezete nahoru.
Armor: Přidá 2 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Nature´s Power: Obnoví 2 body PP každý tah, pokud bojujete venku.

KKK Helmet
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 10 dolarů.
Armor: Přidá 5 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Power Gain: Při perfektním útoku obouruční zbraní získáte 1 PP.

Wood Elf Cap
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V Giggling Donkey prohledejte truhlu v místnosti, kde porazíte barda Jimmyho.
Armor: Přidá 1 bod brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Arrow Surge: Při použití luku se vám obnoví 1 PP.

Goth Cap
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit u bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 5 dolarů.
Non-Conformist: Získáte individualitu urážením ostatních.

Tinfoil Hat
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Po osvobození Randyho na vesmírné lodi opusťte místnost a slezte dolů po žebříku ve středu místnosti. Dole zabijte Nazi bezdomovce a získáte klobouk.
Armor: Přidá 6 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Mental Shielding: Od mimozemšťanů obdržíte o 25% nižší poškození.

Minstrel´s Cap
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 10 dolarů.
Refreshing Pause: Získáte 50 HP, když útočí váš spolubojovník.

Squire Helmet
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V areálu U-Store-It se dostaňte na střechu buňky 223 a pomocí sondy se přeneste na střechu buňky 240, kde prohledejte truhlu.
Armor: Přidá 5 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Focused Attack: Zvýší poškození zbraní o 5%.

Cheese Helmet
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 10 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 30 bodů.
Powerful: Zvýší max PP o 2 body.

Jester´s Cap
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Nachází se v truhle v garáži u Jimmyho domu.
Bulky: Zvýší max HP o 25 bodů.
Buddy Surge: Když útočí spolubojovník, tak se vám obnoví 1 PP.

SWAT Armored Headgear
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Ve velitelském centru prohledejte mrtvého vojáka nalevo, kterého zabila Nazi zombie.
Follow-up Attack: Pokud zabijete nepřítele, budete moci zaútočit znova.

Witch Hat
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Jděte ke kavárně Tweek Bros., použijte Gnome Dust a prohledejte tašku pod lavičkou.
Armor: Přidá 10 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Burning Surge: Pokud způsobíte ohnivé poškození, tak získáte 1 PP.

Gnome Helmet
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na konci druhého dne vlezte dírou ve svém pokoji do zdi a vydejte se za gnómy. Projděte kolem pasti na myši, vylezte nahoru po kabelu a prohledejte tašku.
Armor: Přidá 15 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Gnome Power: Pokud jste zmenšení, tak dostanete každý  tah 3 PP.

Necromancer Hood
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V 2. patře školy porazte první skupinku nepřátel a prohledejte jejich těla.
Killing Surge: Když zabijete nepřítele, dostanete 5 PP.
Undead Surge: Perfektní útok na zombii obnoví 3 PP.

Woodsman Cap
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 11 dolarů.
Armor: Přidá 15 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Nature´s Power: Pokud bojujete venku, tak získáte každý tah 5 PP.

Monk Cap
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 11 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 80 bodů.
Thrown Surge: Při použití vrhacích zbraní získáte 2 PP.

Surgical Cap
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na klinice, kde se provádějí potraty, ho najdete na doktorském vozíku.
Clinical Reserve: Získáte Defense Up, pokud bojujete proti zárodkům.

Khan Helm
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 13 dolarů.
Armor: Přidá 50 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 2.

Underpants "Helmet"
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Až budete při pronásledování gnómů na komodě a uvidíte akt rodičů, tak zlikvidujte skupinku gnómů a prohledejte jejich těla.
Skid Marks: Jakmile se k vám nepřátelé přiblíží, tak začnou zvracet.

Barbarian Helmet
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ve Vancouveru zničte zeď nalevo od vévody a prohledejte schovanou truhlu.
Comeback: Pokud máte méně jak 15% zdraví, tak získáte Ability Up.
Armor: Přidá 70 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.


Bishop Mitre
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Banffu za 16,12 kanadských dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 150 bodů.
Blessed: Na začátku souboje získáte schopnost oživení.

Leather Hat
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 13 dolarů.
Armor: Přidá 50 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Filthy Surge: Perfektní útok na znechuceného nepřítele vám obnoví 5 PP.

Condom Cap
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Po rozsvícení baterky v útrobách Mr. Slavea prohledejte truhlu.
Reservoir Tip: Na začátku souboje získáte štít, který vykryje 5 zásahů.
Ribbed: Pro její potěšení.

Crab Helmet
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Skrz kanalizace se vraťte do podzemní jeskyně a tam zničte naprasklý balvan pomocí Nagasaki. Poté dojděte k truhle a vezměte si z ní helmu.
Armor: Přidá 100 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Underworld Power: Když jste uvnitř, tak se vám každé kolo obnoví 2 P..

Crown of Anal Pleasure
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Poté, co zneškodníte bombu uvnitř Mr. Slavea.
Armor: Přidá 110 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.

Knight Helmet
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V Clydově věži. Vstupte do přístřešku napravo od Ika a prohledejte truhlu.
Armor: Přidá 80 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Soul Barrier: Když zabijete nepřítele, tak získáte štít, který dokáže absorbovat 2 zásahy.

Fairy Princess Tiara
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 15 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 400 bodů.
Constant Surge: Získáte 5 PP každý tah.

Valkyrie Headband
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle v tajné základně dívek po dokončení hlavního questu Recruit the Girls.
Armor: Přidá 80 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Valkyrie´s Power: Získáte 10 PP, když zabijete nepřítele.

Ruce

Training Gloves
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit u bezdomovce nedaleko U-Stor-It  za 2 dolary.
Block: Při blokování obdržíte o 5% menší poškození.

Makeover Accessory
Potřebný level: 2
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ho poté, co se v hlavním questu Unplanned Parenthood převléknete za dívku.
Žádné vylepšení.

Friar Gloves
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Odemkněte Tweekovu truhlu v kavárně Tweek Bros.
Holy: Léčitelské schopnosti obnoví o 10 HP více.
Recovery: Při léčení získáte o 25 HP více.

Alien Gloves
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na vesmírné lodi porazte 3 mimozemšťany u poslední konzole a prohledejte jejich těla.
Defensive Surge: Získáte 1 PP, když zblokujete útok.

Druid Gloves
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete je v garáži u Buttersova domu.
Cautios: Na začátku souboje obdržíte zvýšení obrany (Defense Up).

KKK Gloves
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 5 dolarů.
Armor: Přidá 3 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Two-Handed Focus: Zvýší poškození obouručních zbraní o 10%.

Wood Elf Gloves
Potřebný level: 4
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Porazte elfy v podkroví Giggling Donkey a prohledejte jejich těla.
Armor: Přidá 3 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Lethal Arrows: Při použití luku způsobíte o 10% větší poškození.
Ranged Fighter: Zbraně na dálku způsobí větší poškození.

Goth Gloves
Potřebný level: 5
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze je zakoupit u bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 3 dolary.
Angsty: Sníží charisma o 20 bodů.

Minstrel´s Gloves
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.
Armor: Přidá 4 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Solo Fight: Pokud váš spolubojovník v boji zemře, tak získáte Attack Up.

Squire Gloves
Potřebný level: 6
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle na střeše Tom´s Rhinoplasty, kam se dostanete za použití mimozemské sondy.
Armor: Přidá 3 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Block: Při blokování obdržíte o 10% menší poškození.

Cheese Gloves
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 0
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 5 dolarů.
Cut the Cheese: Zvýší magické poškození o 10%.
Bulky: Zvýší max HP o 20 bodů.

SWAT Tactical Gloves
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ve velitelském centru prohledejte mrtvého vojáka nalevo, kterého zabila Nazi zombie.
Armor: Přidá 10 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Block: Při blokování obdržíte o 15% menší zranění.

Witch Gloves
Potřebný level: 8
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Vydejte se k domu Jimmyho, použijte Gnome Dust a prolezte dírou v plotě.
Fan the Flames: Ohnivé poškození zvýšeno o 20%.

Gnome Gloves
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Najdete je u první skupinky gnómů, která vás napadne na konci druhého dne.
Armor: Přidá 10 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Two-Handed Focus: S obouruční zbraní způsobíte o 20% větší poškození.

Necromancer Gloves
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Ve škole porazte skupinku nepřátel za dřevěnou barikádou a prohledejte jejich mrtvoly.
Armor: Přidá 5 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Zombie Defense: Zvýší poškození proti zombiím o 20%.

Woodsman Gloves
Potřebný level: 9
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 7 dolarů.
Nature´s Blessing: Když zabijete nepřítele, tak získáte 100 HP.

Monk Gloves
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 7 dolarů.
Thrown Focus: Způsobíte o 20% větší poškození vrhacími zbraněmi.
Bulky: Zvýší max HP o 50 bodů.

Surgical Gloves
Potřebný level: 10
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Na klinice, kde se provádějí potraty, ho najdete na doktorském vozíku.
Baby Killer: Získáte Attack Up, pokud bojujete proti zárodkům.

Khan Gauntlets
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze je zakoupit v pevnosti Kupa Keep za 8 dolarů.
Armor: Přidá 30 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Rend: Sníží nepřítelovo brnění o 25 bodů, pokud ho zasáhnete perfektním útokem.

Stupid Spoiled Whore Gloves
Potřebný level: 11
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 7 dolarů.
Armor: Přidá 5 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Recovery: Při léčení získáte 50 HP navíc.

Barbarian Gloves
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V Kanadě zlikvidujte Barking Spidera, který je součástí Jimbova loveckého questu.
Armor: Přidá 40 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Melee Fighter: Útok zblízka způsobí větší poškození.

Bishop Gloves
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v kanadském Banffu za 9,92 kanadských dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 50 bodů.
Cautious: Na začátku boje získáte Defense Up.

Leather Gloves
Potřebný level: 12
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 8 dolarů.
Armor: Přidá 35 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Super Gross: Útok znechucení způsobí o 20% větší škody.

Crab Pincers
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Skrz kanalizace se vraťte do podzemní jeskyně a tam zničte naprasklý balvan pomocí Nagasaki. Poté dojděte k truhle a vezměte si tyto rukavice.
Armor: Přidá 75 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Thorns: Nepřátelé útočící zblízka obdrží nazpět až 50 bodů poškození.

Knights Gauntlets
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V první části Clydovi pevnosti zničte nepřátele v horním patře a ohledejte jejich těla.
Armor: Přidá 50 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
One-Handed Focus: Zvýší poškození jednoručních zbraní o 20%.

Fairy Princess Mittens
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 10 dolarů.
Bulky: Zvýší max HP o 100 bodů.
Superior Charge: Pokud použijete debuff na nepřítele, tak se vám obnoví 2 PP.

Valkyrie Gloves
Potřebný level: 14
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V truhle v tajné základně dívek po dokončení hlavního questu Recruit the Girls.
Armor: Přidá 50 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Valkyrie´s Rage: Získáte Attack Up, když zabijete nepřítele.

7.2) Oděvy dle třídy postavy [s0702]

Válečník

Tělo

Fighter´s Armor
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ho na začátku hry, pokud si vyberete třídu bojovníka.
Armor: Přidá 2 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Warrior´s Heart: Po perfektním útoku způsobí vaše schopnosti o 10% větší poškození.

Fighter´s Armor (Upgrade)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za válečníka povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Armor: Přidá 5 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Warrior´s Heart: Po perfektním útoku způsobí vaše schopnosti o 10% větší poškození.

Fighter´s Armor (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ho, pokud hrajete za válečníka a povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Armor: Přidá 17 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Warrior´s Heart: Po perfektním útoku způsobí vaše schopnosti o 15% větší poškození.

Fighter´s Armor (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za válečníka do stavu King Douchebag.
Armor: Přidá 130 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Warrior´s Heart: Po perfektním útoku způsobí vaše schopnosti o 10% větší poškození.

Hlava

Fighter´s Helm of Insight
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete válečníka.
Armor: Přidá 1 bod brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Opportune Strike: Zbraně způsobí o 25% větší poškození omráčeným nepřátelům.

Fighter´s Helm of Insight (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za válečníka povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Armor: Přidá 3 body brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Opportune Strike: Zbraně způsobí o 50% větší poškození omráčeným nepřátelům.

Fighter´s Crown of Insight
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji, pokud hrajete za válečníka a povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Armor: Přidá 6 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Opportune Strike: Zbraně způsobí o 75% větší poškození omráčeným nepřátelům.

Fighter´s Crown of Insight (Upgrade 1)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte do stavu za válečníka King Douchebag.
Armor: Přidá 80 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Opportune Strike: Zbraně způsobí dvojnásobné poškození omráčeným nepřátelům.

Ruce

Fighter´s Gauntlets of Defense
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte je na začátku hry, pokud si vyberete třídu bojovníka (Fighter).
Armor: Přidá 1 bod brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 1 bod.

Fighter´s Gauntlets of Defense (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za válečníka povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Armor: Přidá 1 bod brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 2 body.

Fighter´s Gauntlets of Defense (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte je, pokud hrajete za válečníka a povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Armor: Přidá 8 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 3 body.

Fighter´s Gauntlets of Defense (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co za válečníka povýšíte do stavu King Douchebag.
Armor: Přidá 50 bodů brnění, což sníží sílu nepřátelských útoků.
Shield Smash: Perfektní útok sníží štíty nepřítele o 4 body.

Mág

Tělo

Mage´s Robe of Might
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete mága.
Fan the Flames: Ohnivé poškození je zvýšeno o 10%.

Mage´s Robe of Might (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Fan the Flames: Ohnivé poškození je zvýšeno o 15%.

Mage´s Robe of Might (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Fan the Flames: Ohnivé poškození je zvýšeno o 20%.

Mage´s Robe of Might (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 2
Zisk: V závěru hry poté, co za mága povýšíte do stavu King Douchebag.
Fan the Flames: Ohnivé poškození je zvýšeno o 25%.

Hlava

Mage´s Headband of Power
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete mága.
Powerful: Zvýší max PP o 1 bod.

Mage´s Headband of Power (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Powerful: Zvýší max PP o 1 bod.
Power Gain: Perfektní útok obnoví 1 PP.

Mage´s Cap of Power
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade čelenky získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Powerful: Zvýší max PP o 2 body.
Power Gain: Perfektní útok obnoví 2 PP.


Mage´s Cap of Power (Upgrade 1)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Vylepšení získáte poté, co za mága povýšíte do stavu King Douchebag.
Powerful: Zvýší max PP o 2 body.
Power Gain: Perfektní útok obnoví 3 PP.

Ruce

Mage´s Ring of Protection
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete mága.
Block: Při blokování obdržíte o 5% menší poškození.

Mage´s Ring of Protection (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Block: Při blokování obdržíte o 10% menší poškození.

Mage´s Ring of Protection (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za mága povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Block: Při blokování obdržíte o 15% menší poškození.

Mage´s Ring of Protection (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co za mága povýšíte do stavu King Douchebag.
Block: Při blokování obdržíte o 20% menší poškození.

Zloděj

Tělo

Thief´s Armor of Absorption
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ho na začátku hry, pokud si vyberete zloděje.
Bulky: Zvýší max HP o 5 bodů.

Thief´s Armor of Absorption (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Bulky: Zvýší max HP o 5 bodů.
Vampirism: Perfektní útok vysaje 20 HP z krvácejícího nepřítele.

Thief´s Armor of Absorption (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Bulky: Zvýší max HP o 50 bodů.
Vampirism: Perfektní útok vysaje 50 HP z krvácejícího nepřítele.

Thief´s Armor of Absorption (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za zloděje do stavu King Douchebag.
Bulky: Zvýší max HP o 400 bodů.
Vampirism: Perfektní útok vysaje 200 HP z krvácejícího nepřítele.

Hlava

Thief´s Hood of Sneakiness
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete zloděje.
Bloody Weakness: Perfektní útok na krvácející nepřátele způsobí Defense Down.

Thief´s Hood of Sneakiness (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Bloody Weakness: Perfektní útok na krvácející nepřátele způsobí Defense Down.
Bulky: Zvýší max HP o 10 bodů.

Thief´s Hood of Sneakiness (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Bloody Weakness: Perfektní útok na krvácející nepřátele způsobí Defense Down.
Bulky: Zvýší max HP o 30 bodů.

Thief´s Hood of Sneakiness (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za zloděje do stavu King Douchebag.
Bloody Weakness: Perfektní útok na krvácející nepřátele způsobí Defense Down.
Bulky: Zvýší max HP o 250 bodů.

Ruce

Thief´s Gloves of Profit
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte je na začátku hry, pokud si vyberete zloděje.
Magnets: Získáte o 10% peněz navíc.

Thief´s Gloves of Profit (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Magnets: Získáte o 15% peněz navíc.

Thief´s Gloves of Profit (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za zloděje povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Magnets: Získáte o 15% peněz navíc.
Vulnerable: O 15% vyšší poškození proti krvácejícím nepřátelům.

Thief´s Gloves of Profit (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za zloděje do stavu King Douchebag.
Magnets: Získáte o 20% peněz navíc.
Vulnerable: O 20% vyšší poškození proti krvácejícím nepřátelům.
Bulky: Zvýší max HP o 150 bodů.

Žid

Tělo

Holy Robes
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete žida.
Righteous Blood: Pokud krvácíte, tak obdržíte o 10% menší poškození.

Holy Robes (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Righteous Blood: Pokud krvácíte, tak obdržíte o 15% menší poškození.
Holy Bile: Pokud jste znechucení, tak způsobíte o 10% větší poškození.

Holy Robes (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Righteous Blood: Pokud krvácíte, tak obdržíte o 20% menší poškození.
Holy Bile: Pokud jste znechucení, tak způsobíte o 20% větší poškození.

Holy Robes (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za žida do stavu King Douchebag.
Righteous Blood: Pokud krvácíte, tak obdržíte o 25% menší poškození.
Holy Bile: Pokud jste znechucení, tak způsobíte o 25% větší poškození.

Hlava

Holy Yarmulke
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete žida.
Suffering: Když vás někdo zraní, tak získáte 1 PP.

Holy Yarmulke (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Suffering: Když vás někdo zraní, tak získáte 1 PP.
Holy Fire: Když hoříte, tak způsobíte o 10% větší poškození.

Holy Fedora
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade jarmulky získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Suffering: Když vás někdo zraní, tak získáte 2 PP.
Holy Fire: Když hoříte, tak způsobíte o 15% větší poškození.

Crown of Thorns
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za žida do stavu King Douchebag.
Suffering: Když vás někdo zraní, tak získáte 5 PP.
Holy Fire: Když hoříte, tak způsobíte o 20% větší poškození.
Thorns: Nepřátelé útočící zblízka obdrží nazpět až 100 bodů poškození.

Ruce

Holy Ring
Potřebný level: 1
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Získáte ji na začátku hry, pokud si vyberete žida.
Holy Blood: Pokud krvácíte, způsobíte o 5% větší poškození.

Holy Ring (Upgrade 1)
Potřebný level: 3
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Sir Douchebag.
Holy Blood: Pokud krvácíte, způsobíte o 10% větší poškození.
Righteous Pain: Perfektní útok způsobí 20 bodů svatého poškození navíc.

Holy Ring (Upgrade 2)
Potřebný level: 7
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: Upgrade získáte, jakmile za žida povýšíte do stavu Commander Douchebag.
Holy Blood: Pokud krvácíte, způsobíte o 15% větší poškození.
Righteous Pain: Perfektní útok způsobí 50 bodů svatého poškození navíc.

Holy Ring (Upgrade 3)
Potřebný level: 13
Počet slotů pro vylepšení: 1
Zisk: V závěru hry poté, co povýšíte za žida do stavu King Douchebag.
Holy Blood: Pokud krvácíte, způsobíte o 20% větší poškození.
Righteous Pain: Perfektní útok způsobí 50 bodů svatého poškození navíc.

8) Vylepšení pro zbraně [s08]

V následující části naleznete přehled všech vylepšení, které můžete použít pro vaše zbraně a zlepšit tak jejich vlastnosti, což vám usnadní boj. Jednotlivá vylepšení jsou řazena podle úrovní, pro které jsou určená.

Dead Bird (Lv2)
Efekt: Při perfektním útoku zvedne poškození o 5 bodů znechucením (Gross).
Zisk: Lze koupit od bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 2 dolary.

Skull Sticker (Lv2)
Efekt: Zvýší poškození zbraně o 5 bodů.
Zisk: Najdete ho v zamčené místnosti Locker Room na policejní stanici. Tam se dostanete, když sestřelíte poličku na stěně, pak vylezete po krabicích na poličku  a následně až k větrací šachtě. Ta vás zavede přímo do šaten, kde prohledejte skříňky.

Small Needle (Lv2)
Efekt: Útok ignoruje 5 bodů nepřítelova armoru.
Zisk: Ve sklepě v Giggling Donkey, kde musíte prozkoumat pračku pod schody.

Small Shield Sticker (Lv2)
Efekt: Útok ubere 1 bod štítu navíc.
Zisk: Najdete ho v truhle v garáži Jimmyho domu.

Toothpick (Lv2)
Efekt: Při perfektním útoku způsobíte nepříteli krvácení x1.
Zisk: Lze koupit od bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 2 dolary.

Wooden  Crossguard (Lv2)
Efekt: Pokud zblokujete útok, tak se sníží škody o 10%.
Zisk: Až se dostanete do 2. podlaží v Giggling Donkey, tak prohledejte šuplík mezi dveřmi obou pokojů a v něm najdete vylepšení.

Glass Shard (Lv3)
Efekt: Při perfektním útoku způsobíte o 10% větší škody.
Zisk: Ve škole v místnosti Faculty Only, kterou odemknete pomocí Brass Key. Tam porazte zrzky a jeden z nich bude mít vylepšení u sebe.

Lightning Sticker (Lv3)
Efekt: Při perfektním útoku způsobíte 10 bodů poškození blesky navíc.
Zisk: Lze zakoupit v Kupa Keep Armory za 2 dolary.

Lit Match (Lv3)
Efekt: Při perfektním útoku způsobíte 10 bodů poškození ohněm navíc.
Zisk: Lze zakoupit v Kupa Keep Armory za 2 dolary.

Sparkly Heart Sticker (Lv3)
Efekt: Při perfektním útoku si postava obnoví 1 PP.
Zisk: V Giggling Donkey prohledejte noční stolek vedle postele, na které vězní princeznu Kenny jako rukojmí.

Tuft of Ginger Pubic Hair (Lv4)
Efekt: Perfektní útok způsobí nepříteli o 20 bodů poškození znechucením (gross) navíc.
Zisk: Až se dostanete do školy, tak porazte zrzka ve vstupní hale

Alien Energy Crystal (Lv5)
Efekt: Perfektní útok způsobí nepříteli o 15 bodů poškození blesky navíc.
Zisk: Až k vám Randy promluví skrz obrazovku ve spodním patře u ovládacího panelu, tak napravo budete mít energetickou bránu. Za ní je panel, který deaktivujte pomocí sondy a vstupte do místnosti, kde prohledejte kontejner.

Cult Pamphlet (Lv5)
Efekt: Vysaje z krvácejících nepřátel až 25 HP.
Zisk: Jakmile osvobodíte Randyho, tak opusťte místnost a prozkoumejte kontejner nalevo.

Shattered Anal Probe (Lv5)
Efekt: Perfektní útok zvětší poškození o 15%.
Zisk: Po zabití 2 mimozemských hlídačů a sebrání vylepšení Alien Defensive Matrix jděte doprava a zmáčkněte tlačítko na stěně. To odkryje sondu pod vámi, která vám dovolí přemístit se do malé místnosti. V kontejneru nalevo naleznete toto vylepšení.

Animal Testicle (Lv6)
Efekt: Perfektní útok způsobí nepříteli o 30 bodů poškození znechucením (gross) navíc.
Zisk: Zabijte myš (Penis Mouse) během vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo a pak si promluvte s Jimbem.

Demon Sticker (Lv6)
Efekt: Přidá 20 bodů poškození k vašemu útoku.
Zisk: Vyběhněte do 2. podlaží policejní stanice, skrz místnost nalevo se dostaňte na požární schodiště a pomocí anální sondy se přemístěte na střechu, kde prohledejte tašku.

Ice Cube (Lv6)
Efekt: Perfektní útok způsobí navíc 25 bodů poškození ledem.
Zisk: V lednici v Kyleově domě.

Iron Crossguard (Lv6)
Efekt: Zblokovaný útok způsobí o 15% menší zranění.
Zisk: Lze ho koupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 5 dolarů.

Small Battery (Lv6)
Efekt: Perfektní útok způsobí navíc 25 bodů poškození elektřinou.
Zisk: Získejte Mackeyho klíč v jeho skladišti a odemkněte s ním schránku na poště.

Small Nail (Lv6)
Efekt: Útok ignoruje až 30 bodů nepřítelova armoru.
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.

Chef´s Skewer (Lv7)
Efekt: Útok ignoruje až 60 bodů nepřítelova armoru.
Zisk: Najdete ho v jídelně během hlavní mise Attack the School. Hned jak opustíte kuchyni, tak jděte kolem výdejního pultu doprava a vzadu otevřete truhlu, která je zde ukrytá.

Drill Bit (Lv7)
Efekt: Perfektní útok způsobí krvácení (x2).
Zisk: Během útoku na školu ho najdete ve skříni, v třídě Fitfth Grade v 2. podlaží.

Large Shield Sticker (Lv7)
Efekt: Útok odstraní navíc 3 nepřítelovi štíty.
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 5 dolarů.

Zippo Lighter (Lv7)
Efekt: Perfektní útok způsobí 25 bodů poškození ohněm navíc.
Zisk: Během questu Nonconformist porazte partičku u Jimbova obchodu se zbraněmi a jeden z nich bude mít toto vylepšení u sebe.

Moon Rock (Lv8)
Efekt: Perfektní útok způsobí 50 bodů poškození ledem navíc.
Zisk: Před vstupem do vládního centra v průběhu hlavního questu PTA Problems zamiřte do náklaďáku napravo a prohledejte batoh.

Page of Unfinished Homework (Lv8)
Efekt: Perfektní útok sníží obranu nepřítele.
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho.

Plastic Vampire Teeth (Lv8)
Efekt: Vyseje z krvácejícího nepřítele až 50 HP.
Zisk: Zabijte netopýra (Fruit Bat) během vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo a pak si promluvte s Jimbem.

Roll  of Quarters (Lv8)
Efekt: Zvýší poškození zbraně o 50 bodů.
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.

Tesla Coil (Lv8)
Efekt: Perfektní útok způsobí navíc 50 bodů poškození elektřinou.
Zisk: Vstupte do velitelského centra, zabijte Nazi Zombii a jděte do Meeting Roomu. Napravo prozkoumejte skříňku a objevíte vylepšení.

Zombie Flash (Lv8)
Efekt: Perfektní útok způsobí 50 bodů poškození znechucením (gross) navíc.
Zisk: Porazte v podzemí školy druhou skupinku zrzků a jeden z nich ho bude mít u sebe.

Ninja Sticker (Lv9)
Efekt: Pokud zaútočíte zbraní na blízku, dostanete extra zásah navíc.
Zisk: V poslední místnosti ve škole, kde zaútočíte na Cartmana nebo Kylea prohledejte truhlu v rohu místnosti.

Small Butane Torch (Lv9)
Efekt: Perfektní útok způsobí navíc 50 bodů poškození ohněm.
Zisk: Najdete ho v kufru v kanalizacích, nalevo od místa, kde zachráníte Simona.

Gnome Pickaxe Head (Lv10)
Efekt: Útok ignoruje až 100 bodu nepřítelova brnění.
Zisk: Při pronásledování gnómů zabijte první krysu, vydejte se dál a vylezte po kabelu nahoru. Nalevo zničte prasklý kus dřev a protáhněte se kolem pojistek k tašce.

Wooden Grip (Lv10)
Efekt: Zbraně způsobí navíc 80 bodů poškození.
Zisk: Vydejte se k Dark Meadows Estates, jděte do garáže a vylezte po žebříku nahoru. Pomocí sondy se přemístěte nahoru na střechu domu a zničte komín ukrývající truhlu.


Wooden Hilt (Lv10)
Efekt: Zblokovaný útok způsobí o 20% menší poškození.
Zisk: Lze zakoupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 10 liber.

IV Needle (Lv11)
Efekt: Perfektní útok způsobí krvácení (x3).
Zisk: Naleznete jej v komodě pod hodinami na klinice, kde se provádějí potraty.

Obsidian Shard (Lv11)
Efekt: Perfektní útok způsobí o 30% větší poškození.
Zisk: Po zabití pavouka v Kanadě během vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo a pak si promluvte s Jimbem.

Sparkly Unicorn Sticker (Lv11)
Efekt: Perfektní útok vám obnoví 4 PP.
Zisk: Až se budete převlékat za dívku, tak musíte dosáhnout maximálního skóre 100 000 bodů a mít tak u každé části převleku zobrazeno srdíčko.

Wad of Liposuction Fat (Lv11)
Efekt:
Zisk: Na klinici provádějící potraty ji najdete krátce po potratu Randyho. V další místnosti se zombie nazi miminy prozkoumejte komodu.

Broken Shield Sticker (Lv12)
Efekt: Útok odstraní nepříteli 5 bodů štítu.
Zisk: Lze zakoupit ve Vancouveru za 24,80 kanadských dolarů.

Dire Bear Claw Keychain (Lv12)
Efekt: Útok ignoruje až 200 bodů nepřítelova armoru.
Zisk: Lze zakoupit ve Winnipegu za 18,60 kanadských dolarů.

Fortitude Patch (Lv12)
Efekt: Pokud použijete magický útok, tak získáte 20% HP.
Zisk: Lze zakoupit ve Winnipegu za 24,80 kanadských dolarů.

Frozen Maple Syrup (Lv12)
Efekt: Perfektní útok způsobí 100 bodů poškození  ledem navíc.
Zisk: Na mapě kanady přeplavte na malý ostrov a otevřete truhlu.

Grave Dirt (Lv12)
Efekt: Vysaje z krvácejícího nepřítele až 100 HP.
Zisk: Od domu pana Slavea jděte doprava a u garáže dalšího domu použijte Gnome Dust, abyste se mohli dostat dovnitř a prohledat batoh.

Joy Buzzer (Lv12)
Efekt: Perfektní útok sníží sílu nepřítelova útoku.
Zisk: V Ottavě, v místnosti jihovýchodně od trůnu si promluvte s prodejcem z gift shopu, který vám udělá fotku.

Metal Grip (Lv12)
Efekt: Zvýší poškození zbraně o 100 bodů.
Zisk: Vylepšení najdete v táboře bezdomovců. Hned po vstupu uvidíte po vaší levici kmen stromu. Zmenšete se, podlezte pod ním a prohledejte cestovní tašku.

Wire Hangar (Lv12)
Efekt: Perfektní útok zvýší poškození o 35%.
Zisk: Na klinice provádějící potraty vylezte ze zdi do místnosti s Randym, který je připraven na provedení potratu a prozkoumejte komodu.

Brimstone (Lv13)
Efekt: Perfektní útok způsobí 100 bodů ohnivé poškození navíc.
Zisk: Po porážce Craiga v Clydově pevnosti prohledejte jeho tělo.

Iron Hilt (Lv13)
Efekt: Zblokovaný útok způsobí o 25% poškození méně.
Zisk: Lze ho zakoupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 20 dolarů.

Lightning Rod (Lv13)
Efekt: Perfektní útok způsobí o 100 bodů poškození elektřinou navíc.
Zisk: Má ho u sebe nepřítel v Clydově věži, kterého zničíte pomocí rakety, abyste získali Ikea mezi přátele.

Superhero Patch (Lv13)
Efekt: Schopnosti způsobí o 20% větší poškození.
Zisk: Než vstoupíte do Clydovi pevnosti a otevřete padací most, tak použijte Buttersovu schopnost léčení a pomozte Wendy.

Bayonette (Lv14)
Efekt: Perfektní útok způsobí krvácení x5.
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v Clydově pevnosti za 20 dolarů.

Hot Topic Catalog (Lv14)
Efekt: Z krvácejícího nepřítele vysejete až 250 HP.
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v Clydově pevnosti za 20 dolarů.

Jewpacabra Claw (Lv14)
Efekt: Perfektní útok sníží nepřítelovo brnění o 100 bodů.
Zisk: Ihned po vstupu do Clydovi pevnosti prohledejte batoh v pravé části místnosti.

Rubber Grip (Lv14)
Efekt: Zbraně způsobí navíc 250 bodů poškození.
Zisk: Lze zakoupit v Ottawě za 24,8 kanadských dolarů.

Shard of the Dark Lord´s Crown (Lv14)
Efekt: Ignoruje až 400 bodů nepřítelova armoru.
Zisk: Nachází se v Clydově pevnosti, v části s Ikem. V tašce nalevo od levého mechanismu, který slouží pro otevření brány.

9) Vylepšení pro oděvy [s09]

V následující části naleznete přehled všech vylepšení, které můžete použít pro vaše části oděvů (rukavice, helma, brnění) a zlepšit tak jejich vlastnosti, což vám usnadní boj. Jednotlivá vylepšení jsou řazena podle úrovní, pro které jsou určená.

Suit of Armor Patch (Lv1)
Efekt: Zvýší armor o 5 bodů.
Zisk: Během vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo zabijte krávu (Farm Cow) a poté si promluvte s Jimbem.

Bow and Arrow Patch (Lv2)
Efekt: Pokud zaútočíte na dálku, tak se vám obnoví 1 PP.
Zisk: V podkroví Giggling Donkey ho najdete v batohu, který je schovaný za harampádím ve spodní části obrazovky.

Studded Dog Collar (Lv2)
Efekt: Pokud na vás nepřítel zaútočí zblízka, dostane nazpět až 10 bodů poškození.
Zisk: Během vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo zabijte psa (Rabbid Junkyard Dog) a poté si promluvte s Jimbem.

Action Hero Badge (Lv3)
Efekt: Po zabití nepřítele se vám obnoví 2 PP.
Zisk: V kině zničte naprasklé sedačky a dostaňte se do řady pod Damienem, kde objevíte batoh s vylepšením.

Buckyball Magnets (Lv3)
Efekt: Získáte navíc 10% peněz.
Zisk: Na policejní stanici vyběhněte do 2. podlaží a vstupte do Evidence Room napravo. Tam zmáčkněte červené tlačítko, čímž přesunete žebřík doprava a vylezte po něm nahoru. Pak jen zničte bednu, prohledejte truhlu a získáte vylepšení.

Cheerleader´s Patch (Lv3)
Efekt: Každé kolo se vám obnoví 1 PP.
Zisk: Prohledejte pracovní stůl v Mackeyho kanceláři místní školy.

Flaming Sword Patch (Lv3)
Efekt: Pokud nepříteli způsobíte ohnivé poškození, tak se vám obnoví 2 PP.
Zisk: V 2. podlaží Tower of Peace zazvoňte na gong a zaútočí na vás 2 mongolové, které porazte. Projděte dírou ve stěně napravo, seberte klíč a zpřístupněte si s ním poklad, který se skrývá za dírou ve stěně nalevo (obě díry vzniknou poté, co mongolové prorazí stěnu).

Healer´s Patch (Lv3)
Efekt: Pokud se vyléčíte, tak se vám obnoví o 25 HP navíc.
Zisk: V úklidové místnosti (Janitor Room) v místní škole. Stačí prohledat šuplík stolu.

Shard of a Beer Bottle (Lv3)
Efekt: Když nepřítele zraníte útokem zblízka, tak se vám obnoví 1 PP..
Zisk: Musíte ho koupit od bezdomovce nedaleko U-Stor-It za 5 dolarů.

Alien Defensive Matrix (Lv4)
Efekt: Zvýší armor o 7 bodů.
Zisk: Až sjedete v mimozemské lodi výtahem dolů, tak se pomocí ufo sondy dostaňte do horní části, kde se nachází dvojice hlídačů. Zabijte je a jeden z nich bude mít vylepšení.

Arrow Patch (Lv4)
Efekt: Zbraně na dálku způsobí o 5 bodů větší poškození.
Zisk: Pod kuchyňskou linkou vedle lednice v Giggling Donkey.

Bubble Gum Wrapper (Lv4)
Efekt: V boji se vám každé kolo obnoví 5 HP.
Zisk: Ve škole porazte vůdce zrzků (Ginger Hall Monitor Boss) a prohledejte jeho tělo.

Duelist´s Patch (Lv4)
Efekt: Při útoku na nepřítele zbraní nablízku způsobíte o 10 bodů větší poškození.
Zisk: Přemístěte se do části Neighborhood, jděte k domu nalevo a převrhněte venkovní gril. Poté pomocí Dragonshoutu zapalte uhlíky a prohledejte bednu s vylepšením.

Ghost Patch (Lv4)
Efekt: Při každém útoku ukradnete nepříteli 10 HP a převedete si je na sebe.
Zisk: Uvnitř skříňky v zadní místnosti v kostele.

Red Cross Badge (Lv4)
Efekt: Během vyléčení se vám obnoví 1 PP.
Zisk: Pomocí Chaos Lair Key, který najdete v komodě v Buttersově pokoji, otevřete garáž číslo 223 v areálu U-Stor-It. Po žebříku v zadní části vylezte nahoru, vlezte do ventilační šachty a dostanete se na střechu, kde najdete nalevo tašku s vylepšením.

Shit-stained Badge (Lv4)
Efekt: Pokud nepřítele zasáhnete znechucením (Gross damage), tak se vám obnoví 2 PP.
Zisk: Napravo od Kennyho domu se nachází garáž, která slouží jako přípravna drog. Za plotem u pravé stěny garáže naleznete skrytou truhlu a v ní i zmíněné vylepšení.

Samurai Warrior Patch (Lv5)
Efekt: Zvýší armor o 10 bodů.
Zisk: Vyběhněte do 2. podlaží policejní stanice, skrz místnost nalevo se dostaňte na požární schodiště a pomocí anální sondy se přemístěte na střechu, kde prohledejte tašku.

Candy Bar Wrapper (Lv6)
Efekt: V souboji se vám každé kolo obnoví 25 HP.
Zisk: Musíte si ho zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.

Crossed Swords Patch (Lv6)
Efekt: Když zblokujete útok, tak se vám obnoví 1 PP.
Zisk: Musíte si ho zakoupit v Kupa Keep Armory za 5 dolarů.

Elvish Loyalty Patch (Lv6)
Efekt: Zvýší max HP o 5%.
Zisk: V pevnosti elfů prohledejte tašku pod velkým stromem.

Snowflake Patch (Lv6)
Efekt: Pokud nepříteli způsobíte ledové poškození, tak se vám obnoví 2 PP.
Zisk: Přemístěte se k Photo-Dojo a všimněte si naprasklé okenní tabule v domě nalevo. Rozstřelte ji a pomocí sondy se přemístěte na střechu napravo. Tam zničte sněhovou závěj a prozkoumejte truhlu na střeše fotoateliéru.

Weightlifting Patch (Lv6)
Efekt: Vaše schopnosti způsobí o 10% větší poškození.
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 10 dolarů.
Amazon Patch (Lv7)
Efekt: Pokud zaútočíte zbraní na dálku, tak se vám obnoví 2 PP.
Zisk: Přemístěte se do části Neighborhood, vlezte do garáže nalevo a vylezte nahoru do patra. Pomocí sondy, kterou jste získali na mimozemské lodi, se přemístěte skrz okno do domu a prohledejte batoh.

Axe Patch (Lv7)
Efekt: Pokud použijete obouruční zbraně, tak vzroste vaše poškození o 10%.
Zisk: Musíte si ho koupit v Kupa Keep Armory za 5 dolarů.

Boxing Badge (Lv7)
Efekt: Za zabití nepřítele se vám obnoví 5 PP.
Zisk: Až opustíte školní jídelnu, tak se dejte doleva a protáhněte se větrací šachtou. Na druhé straně porazte skupinku třech nepřátel a jeden bude mít vylepšení u sebe.

Circuit Patch (Lv7)
Efekt: Poškození blesky bude navýšeno o 10%.
Zisk: Vydejte se k Starkovu rybníku a v jeho středu uvidíte sondu, kterou aktivujte pomocí té vaší. Přemístěte se do útrob vesmírného talíře a prohledejte truhlu.

Daywalker´s Patch (Lv7)
Efekt: Zvýší max PP o 2 body.
Zisk: Až se dostanete do suterénu školy, tak porazte Ginger Nazi Zombie Kommandanta a jeho poskoky a následně prohledejte jejich těla.

Exoskeleton Patch (Lv7)
Efekt: Zvýší armor o 15 bodů.
Zisk: Jak bylo zmíněno v questu Dropping the Kids Off, tak se dostaňte až do jeskynní části a tou proběhněte k žebříku na východním konci. Napravo od něj naleznete cestovní tašku a v ní toto vylepšení.

Fingerless Glove Patch (Lv7)
Efekt: Vrhací zbraně způsobí o 10% větší poškození.
Zisk: Lze zakoupit v komunitním centru od pana Mackeyho za 5 dolarů.

Flame Patch (Lv7)
Efekt: Ohnivé poškození bude zvýšeno o 10%.
Zisk: Jakmile opustíte školní jídelnu, tak jděte po chodbě doprava a uvidíte mrtvého elfa, který má u sebe basketbalový míč. Napravo od něj je o zeď opřená deska, kterou zničte a prozkoumejte váček.

Mace Patch (Lv7)
Efekt: Jednoruční zbraně způsobí o 10% větší poškození.
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.

ManBearPig Hoof (Lv7)
Efekt: Každý útok vysaje nepříteli 50 HP a převede je na vaše zdraví.
Zisk: V truhle v zadní místnosti Al Gorova skladiště, která je přístupná po jeho porážce.

Moldy Patch (Lv7)
Efekt: Znechucení (Gross) způsobí o 10% větší poškození.
Zisk: Můžete si ho koupit v Kupa Keep Armory za 10 dolarů.

Quiver Patch (Lv7)
Efekt: Luky způsobí o 10% větší poškození.
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.

Small Magnet (Lv7)
Efekt: Získáte o 20%  peněz navíc.
Zisk: Nachází se v truhle, která se nachází v garáži Kyleova domu.

-
Efekt: Ledové poškození způsobí o 10% větší škody.
Zisk: Sestřelte v chodbě školy stejný stropní kryt, který skrýval Chinpokomona a pomocí sondy se dostaňte do šachty. Tou vylezte ven a nalevo použijte další sondu, která vám pomůže dostat se na trubku s měšcem.

South Park Cows Patch (Lv7)
Efekt: Každé kolo se vám obnoví 3 PP.
Zisk: Sestřelte v chodbě školy stejný stropní kryt, který skrýval Chinpokomona a pomocí sondy se dostaňte do šachty. Tou vylezte ven a prohledejte cestovní tašku.

Sword Patch  (Lv7)
Efekt: Pokud zaútočíte zbraní nablízku, tak se vám obnoví 2 PP.
Zisk: Ve škole porazte Butterse/Stana a poté prohledejte tělo.

Battery Label (Lv8)
Efekt: Pokud nepřítele zraníte elektřinou, tak se vám obnoví 1 PP.
Zisk: V podzemí školy jděte doprava od boiler roomu, zničte paletu a prohledejte tašku.

ManBearPig Ear (Lv8)
Efekt: Pokud máte méně jak 25% zdraví, tak způsobíte o 15% větší poškození.
Zisk: Porazte Al Gora během questu Unfriend Al Gore a prohledejte jeho tělo.

Pentagram Patch (Lv8)
Efekt: Přidá 50 bodů poškození, pokud útočíte zbraní nablízku.
Zisk: Prohledejte tělo Nazi Zombie, která na vás zaútočí ve velitelském centru.

Thorny Branch (Lv8)
Efekt: Nepřátelé, kteří na vás zaútočí zblízka, obdrží nazpět až 25 bodů poškození.
Zisk: Lze zakoupit v pevnosti elfů za 5 dolarů.

Valkyrie Patch (Lv8)
Efekt: Přidá 40 bodů poškození, pokud útočíte zbraní na dálku.
Zisk: Po získání sondy jděte do kanálů, přemístěte se přes příkop a otevřete cestovní tašku.

Rock Candy Wrapper (Lv9)
Efekt: Každé kolo se vám obnoví 50 HP.
Zisk: Jakmile zničíte první nazi zrzky v suterénu školy, tak pod schody zničte kyblík a prohledejte tašku.

Burning Skull Patch (Lv10)
Efekt: Pokud způsobíte nepříteli ohnivé poškození, tak se vám obnoví 5 PP.
Zisk: V kanalizaci snižte hladinu vody a pokračujte doprava k místu, kde narazíte na bezdomovce. V částie, kde je potkáte, bude malá díra ve zdi, takže se zmenšete pomocí Gnome Dust a uvnitř prohledejte taštičku.

Don´t Tread on Me Patch (Lv10)
Efekt: Pokud vás nepřítel zraní, tak se vám obnoví 1 PP.
Zisk: Až se během pronásledování gnómů dostanete ze zdi ven a uvidíte akt rodičů, tak budete muset zlikvidovat gnómy a poté prohledat jejich těla.

Miner´s Patch (Lv10)
Efekt: Zvýší max HP o 10%.
Zisk: Na konci druhého dne vás doma napadnou gnómové. Zabijte první skupinku a jeden z nich ho bude mít u sebe.

Self Defense Patch (Lv10)
Efekt: Zvýší armor o 25 bodů.
Zisk: Jděte k zdemolované City Sushi restauraci napravo od Tower of Peace a u vchodu zničte prasklou sutinu. Pak se zmenšete, protáhněte se dírou a prohledejte truhlu.

Socialized Medicine Patch (Lv10)
Efekt: Pokud se vyléčíte, tak se vám obnoví 100 HP navíc.
Zisk: Lze zakoupit v Banffu za 12,4 kanadských dolarů.

Sword and Shield Patch (Lv10)
Efekt: Pokud zblokujete útok, tak se vám obnoví 2 PP.
Zisk: Lze si ho koupit v Jimbově obchodu se zbraněmi za 10 dolarů.

Elven Archer Patch (Lv11)
Efekt: Útoky na dálku způsobí o 80 bodů větší poškození.
Zisk: V elfí pevnosti se zmenšete pomocí Gnome Dust a vstupte do King´s Forest nalevo, kde najdete tašku.

Iron Skewers (Lv11)
Efekt: Útoky na blízku způsobí o 100 bodů větší poškození.
Zisk: Na poště odemkněte klíčem Chefovu schránku. Klíč naleznete v jídelně během mise Attack the School. Hned jak opustíte kuchyni, tak jděte kolem výdejního stolu doprava a vzadu otevřete truhlu, která je zde ukrytá.

Jesus Loves Me Patch (Lv11)
Efekt: Na začátku souboje padlá postava ožije.
Zisk: Na klinice provádějící potraty se dostaňte k rotačnímu kulometu a v této místnosti se pomocí sondy přeneste do roury s taškou.

Mr. Yuck Patch (Lv11)
Efekt: Pokud způsobíte nepříteli zranění znechucením (Gross), tak se vám obnoví 5 PP.
Zisk: Během vedlejšího questu Big Game Huntin´ with Jimbo zabijte ve škole bakterii (Mutant Bacteria) a poté si promluvte s Jimbem.

White Whale Patch (Lv11)
Efekt: Pokud vám klesne zdraví pod 25%, tak způsobíte o 20% větší poškození.
Zisk: Odemkněte truhlu v horní části Jimbova obchodu.

Avalanche Awareness Patch (Lv12)
Efekt: Zvýší ledové poškození o 25%.
Zisk: Vydejte se nalevo od školy a uvidíte dutý kmen stromu. Zmenšete se, vlezte dovnitř a otevřete úschovnu.

Demon Claw (Lv12)
Efekt: Pokud na vás nepřítel zaútočí zblízka, dostane nazpět až 75 bodů poškození.
Zisk: Lze zakoupit v Banffu za 12,4 kanadských dolarů.

Federation Badge (Lv12)
Efekt: Max PP zvýšeno o 3 body.
Zisk: V komodě v ložnici rodičů Kevina Stoleyho.

Fencing Patch (Lv12)
Efekt: Jednoruční zbraně způsobí o 20% větší poškození.
Zisk: Jděte do kanceláře novin (přímo u vstupu do kanálu) a uvnitř rozbijte kryt větrací šachty. Potom se zmenšete pomocí Gnome dust, vlezte dovnitř a prohledejte tašku.

Frozen Skull Patch (Lv12)
Efekt: Pokud způsobíte ledové poškození, tak se vám obnoví 5 bodů PP.
Zisk: Porazte skupinku divokých zvířat v jeskyních Quebecu a prohledejte jejich těla.

Fungus Patch (Lv12)
Efekt: Poškození znechucením (Gross) způsobí o 25% větší škody.
Zisk: Zabijte bakterie napravo od mobilního telefonu uvnitř pana Slavea a prohledejte je.

Gauntlet Patch (Lv12)
Efekt: Vrhací zbraně způsobí o 20% větší poškození.
Zisk: Až budete mít Gnome Dust (na začátku třetího dne), tak jděte ke kavárně Tweek Bros. a zmenšete se. Poté prohledejte tašku pod lavičkou.

Ghost Pepper (Lv12)
Efekt: Poškození ohněm bude zvýšeno o 25%.
Zisk: Po rozsvícení baterky v anusu pana Slavea prohledejte truhlu.

Golden Ticket (Lv12)
Efekt: Každé kolo si postava obnoví 100 HP.
Zisk: Jděte do banky, zmenšete se pomocí Gnome Dustu a vlezte do díry za stolem.

High Voltage Warning Label (Lv12)
Efekt: Pokud zraníte nepřítele elektřinou, tak se vám obnoví 3 PP.
Zisk: Najdete ho ve skříni v zadní části fotoateliéru Photo a Dojo.

Jellyfish (Lv12)
Efekt: Způsobíte o 25% větší poškození elektřinou.
Zisk: Skrz kanalizace se vraťte do podzemní jeskyně a pomocí Nagasaki zničte naprasklý kámen. Poté jděte dál a otevřete truhlu.

Katana Patch (Lv12)
Efekt: Obouruční zbraně způsobí o 25% větší poškození.
Zisk: Jděte k zdemolované City Sushi restauraci napravo od Tower of Peace a u vchodu zničte prasklou sutinu. Pak se zmenšete, projděte dírou a prohledejte truhlu.

Barbarian Patch (Lv13)
Efekt: Pokud útočíte zbraněmi na blízku, tak způsobíte o 200 bodů větší poškození.
Zisk: Porazte skupinku divokých zvířat v jeskyních Quebecu a prohledejte jejich těla.

Berserker Patch (Lv13)
Efekt: Na začátku boje získáte Attack Up.
Zisk: Ihned po vstupu do Clydovi pevnosti prohledejte truhlu.

Brown Badge of Courage (Lv13)
Efekt: Zvýší max HP o 15%.
Zisk: Napravo od atomové bomby v anusu pana Slavea prozkoumejte cestovní tašku.

Dairy Council Patch (Lv13)
Efekt: Každé kolo se vám obnoví 5 PP.
Zisk: Ihned po vstupu do Clydovi pevnosti jděte doprava a sestřelte bowlingovou kouli dolů z police, čímž uděláte díru v zemi. Zmenšete se, vlezte tam a prohledejte tašku.

Prenuptial  Document (Lv13)
Efekt: Každý útok vysaje nepříteli 100 HP a doplní je vám.
Zisk: Lze zakoupit v tajné základně dívek za 10 dolarů.

Ranger Patch (Lv13)
Efekt: Útok na dálku způsobí o 100 bodů větší poškození.
Zisk: V kostele v městečku Banff vstupte do místnosti nalevo, zničte vázu a sešlápněte spínač. Poté pokračujte do pravé místnosti a prohledejte truhlu.

Turtle Patch (Lv13)
Efekt: Na začátku boje získáte Defense Up.
Zisk: Odemkněte truhlu v Jimbově obchodě.

Barbed Wire (Lv14)
Efekt: Pokud na vás nepřítel zaútočí zblízka, dostane nazpět až 200 bodů poškození.
Zisk: Musíte najít všechny Chinpokomony.

Purple Heart Badge (Lv14)
Efekt: Pokud se vyléčíte, bude vám doplněno navíc 250 HP.
Zisk: Porazte monstrum ManBearPig a poté prohledejte jeho tělo.

Six-fingered Hand Patch (Lv14)
Efekt: Pokud vám zdraví klesne pod 25%, tak způsobíte o 30% větší poškození.
Zisk: Lze zakoupit v obchodě v Clydově pevnosti za 20 dolarů.

Tactical Armor Pad (Lv14)
Efekt: Zvýší armor o 40 bodů.
Zisk: V anusu pana Slavea porazte členy SWAT týmu a prohledejte jejich těla.

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Super zpracovaný, díky :)

Unknown řekl(a)...

Ahoj, stránky byly přesunuty na www.navodycesky.cz koukni tam :)